Hubin kaukosäätimen paritus

Ostin viikko sitten uuden Philips 6500-sarjan TV:n, joka toimii hyvin Hubin kanssa, tosin kummallakin laitteella on oma kaukosäätimensä.  Eilen huomasin, että välillä laitteita testatessa edestakaisin TV:n ruudussa vilahti noin sekunnin ajan viesti, joka viittasi siihen, että kaukosäätimet ovat pariutuneet.  Huomasin, että tosiaankin Hubi toimii TV:n kaukosäätimellä, eli käytin vain TV:n kaukosäädintä liki kaikissa Hubin toiminnoissa. Tänä aamuna pariutuminen ei ollut enää toiminnassa ja yritin monella tavalla saada sitä syntymään, vaan en onnistunut.  Ja sitten taas ilman mitään logiikkaa, pariutuminen oli tapahtunut. En löytänyt käyttöoppaasta enkä netistäkään mitään ohjeita. Onko teillä tietoa aiheesta ja onko pulma tuttu?

Kommentit

• Semmonen toiminto kun HDMI-CEC (saattaa myös olla jollain muulla nimellä) eli tarvii se television input laittaa sille tai näin ainakin samsungin tv:ssä. Eli vaikka olisi laite kiinni HDMI1 paikassa niin siellä on toinen esim. mulla on samsungissa "hdmi-cec android tv" niin silloin toimii osittain myös tv:n kaukosäädin. Philips kutsuu tuota Googlen mukaa Easylinkiksi, varmaan tv:n valikoista löytyy jotain asetuksiakin tuolle.
    Tommi
  • Jeps, kiitos se Easylink -juttu se olikin. En löytänyt tätä heti!!
    Tare