Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Hubin käynnistyminen

Voisiko hubi jo vihdoin käynnistyä dna tv valikkoon eikä satunnaisesti c more tai netflix aloitus valikkoon? On äärettömän noloa että laite käynnistyy kolmannen osapuolen sovellukseen joita ei ole edes tilattu eikä operaattorin omaan sovellukseen joka tuossa lootassa lienee sen pääasiallinen juttu, koska kaiken muun saa kyllä muualtakin.

Kommentit

 • Moikka,

  Jos laite käynnistyy Netflixiin niin todennäköisesti laitteen omat virittimet eivät ole vielä heränneet => tällöin Hubi valitsee kanavan 140 (Netflix) koska se on ainoa kanava joka löytyy EPG listasta.

  Onkohan sinulla käytössä Android M vai oletko jo N ryhmässä?

  Cmore käynnistymistä en ole vielä koskaan nähnyt mutta tästä olisi kiva saada lisätietoja vaikka sähköpostilla?
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Hei!
  Ensimmäinen laite jonka sain postitse ei suostunut toimimaan, jäi vaiheeseen "ladataan" sen jälkeen ei tapahtunut mitään.
  Toinen laite jonka Haminan Veikon Kone minulle hyvänthtoisesti (vaikka tilaus ei ollut heiltä) vaihtoi käynnistyi suuremmitta ongelmitta ja toimii.
  Tuota kysymystä onko minulla Anroid M vai olenko N ryhmässä en ymmärrä?
  Tommi Saarela
 • Sitten olet Tommi Android M käyttäjä 😀 Ovat Android versioita ja N-versio (beta-vaihe) pitää erikseen pyytää. Itseäni kyllä sylettää näin näistä puhuminen (käytän mieluummin numeroita), mutta ehkä se on normaalia.

  Android M (Marshmallow) on Android 6 ja Android N (Nougat) on Android 7 tuttavallisemmin.
  JJJN
 • Vanhalla mennään ja laite menee netflixiin esim. striimauksen jälkeen tai oltuaan aikansa valmiustilassa ja kun alkaa googlen kuvat rullaamaan ruudulla.
  Sitten ei edes tajua pinkillä napilla hypätä dna tv sovellukseen vaan pitää petuutella ja odotella. Kait noi virittimet nyt päällä pysyy kun laite on käynnissä?
  Ja nyt esim. kun painoin nuolta taaksepäin niin hyppäsi c moreen?? Pakitellaan taas.... ja nyt dna tv ei vastaa... ja kun se vastaa niin "ei käyttöoikeutta".
  Pilvi taillenteita ei hae ollenkaan taas ja näkyy vain antennin kanavat..... mobiili ja pc toimii ok.
  Edes viihdekirjasto tai viaplay tai cirkus ei aukea.

  JA HEI!
  EI LAITE TODENNÄKÖISESTI TEE MITÄÄN, VAAN SE TEKEE TAI EI!
  Ja ei nyt hitto kolmannen osapuolen softaa ainakaan pidä avata startatessa!

  Timppa
 • Oiskos tähän tulossa muutosta, vai vieläkö arvaillaan?
  Mulla muuten telkkari avaa telkkarin eikä radioo kun sen avaan eikä myöskään autot starttaile pihalla tai autotallin ovet aukeile.
  Onko oikeasti vaikeaa määrittää dnatv oletukseksi käynnistettäessä?

  Timppa
 • No mitens kauan ajattelitte tätä asiaa vatkata ja vaahdottaa? DNATV eikun pysähtelee ja tallenteen katselun lopetus saa hubin pomppaamaan youtubeen tai vaikkapa c moreen. Ja tuota tallenteen katselun lopetusta tapahtuu meinaan paljon!
  Tämänkin ketjun vieminen loppuun dna:n toimesta olisi ollut suotavaa, mutta odottaneet että pöly laskeutuu ja uudet murheet hautaa vanhat alleen.
  "SAATANAN TUNARIT"
  Timppa

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.