hubin käyttö

Miksi hubin info painikkeen ääni- ja kuva- asetukset eivät toimi? miten asetusten käyttö tapahtuu?
Heimonen Tapio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tarkoitatko niitä "Tallenna, ohjelmasivulle, ääni, tekstitys" valintoja? Siirrä ensin valinta haluttuun kohtaan sillä ok-napin ympärillä olevalla rinkulalla ja paina OK. Paina rinkulasta ensin oikealle päin niin siellä alkaa näkyä pinkkinä se kohta mikä on valittuna.
    Matti