Hubin kehitys ja päivitykset

Onko hubin kehittäminen ja päivitykset lopetettu kokonaan? Android-versio junnaa monta vuotta muita perässä eikä lastentaudeille tehdä mitään. Missä maksaa? Nimimerkillä piti pari kertaa tehdä soft reset että sai äänet kuulumaan.

Kommentit

• Itseänikin häiritsee suuresti, ettei laitteen bugeille, jotka näin puoliammattilaisen silmissä pitäisi olla aika helposti korjattavissa, tehdä mitään. Chromecastin Playready, striimien nykiminen...
    Mikko