Hubin kovalevy

Hubi tuli, mutta myyjä unohti kertoa kovalevystä sen verran, että oma ei toimi. Onko kellään myytävänä hubilla dnan kovoa nissinenjoel(a) gmail.com

Itse boksi tulee vain digiboksi käyttöön, ja ensivaikutelma ihan ok. Verkkotallennukset onnistui sd kanavilta yön aikana, mut hd kanaville ei anna mahdollisuutta tallentaa verkkoon.
Joel N Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Joel!

Voit tilata DNA TV Hubin kovalevyn täältä! Verkkotallenteiden tekeminen HD-kanavilta on puolestaan vielä työn alla.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • tolla hinnalla en kyllä kovoa osta. Eiköhän jostain löydy boksiin hermonsa menettänyt ja valmis myymään kovalevynsä hyvään huokeaan hintaan.
    Joel N
  • Ei kannata hubiin kovalevyä hankkia. On meinaan tosi kehno virtys tup DNA-tv sovellus ja etenkin sen EPG. Ei pysty tallentamaan sarjoja, ts. se sarjatallennus puuttuu kokonaan. Voi tallentaa vain yksittäisiä ohjelmia. Useita bugeja muutoinkin kovalevytallennuksessa. Aivan liian usein tallennus ei onnistu lainkaan, ilmestyy toki ohjelman kuvake, mutta tallnnus on 0 sekuntia.

Kovalevytallenteet, siis ohjelmalista on aivan järkyttävä käyttää, tallenteiden katsominen yhtä tuskaa kun ei ole kunnollista kelausta, ei ole lainkaan kuvallista kelausta ja kelauksen asekellus on idioottimainen 5 sekuntia!!!

EPG on kelvottomin ikinä. Sen pitäisi toimia ja olla luotettava jotta talntamista edes voisi käyttää. Ohjelmasarjoista puuttuvat kokonaan kaus/jakso tiedot.. Elokuvista puuttuu valmistusvuosi, valmistusmaa, ohjaaja ja pääosien näyttelijät. EPG:ssä ei ole lainkaan edes ohjelmahakua. JOpa liikkuminen EPG:ssä on tuskaa kun ei ole mitään keinoa liikkua sivu kerrallaan eteen/taakse tai ylös/alas.

Käyttökelvoton koko hubi mihinkään tallennukseen!!!
    Eliniänennuste?
  • Itsellä nauhoituskäyttö nimenomaan satunnaista sillon kun tvtä ei tule samaan aikaan katsottua. Ongelmista olen lukenut, sen takia en hirveästi halua käytetystä kovalevystä maksaa. Toki päivitysten myötä tilanne voi muuttua parempaan... toivossa on hyvä elää.
    Joel N
  • @Joel N,

Päivitysten varaan ei kannata laskea yhtään mitään. Tässä on jo yli vuosi odoteltu että edes jotain vikoja kovalevytallennuksista korjataan. Ei, näyttää nytkin että seuraavaa päivitystä saadaan taas odotella kuukausikaupalla.
    Päivityksen aikataulusta ei ole muuta tietoa kuin että menee reilusti ensi vuioden puolrélle, edes päivityksen sisätö ei ole tiedossa, ainakaan sitä ei jol kerrottu
    ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Dnaalta ei kannata ostaa mitään jos ei sen hetkinen tarjonta miellytä. Noihin päivityksiin ladatut odotukset kun tuskin tällä firmalla toteutuu ja ei heillä ole intressiäkään kohta enää päivitellä kun jotain uutta tulee.
    Dnaalta liian monta firman omaa laitetta ostaneena voin sanoa syvällä rintaäänellä tämän, viimeisimpänä tämän hubin. Kyllä se vaan vituttaa johtoo aina vetää bojsin perästä irti, vuosi toisensa jälkeen, laitteesta laitteeseen..
    Olli Nissinen