hubin kovalevyn tallenteen pikakelaus

Tervehdys.
Ostin hubin kovalevyn syyskuun alussa (v 2021) ja nyt on yksi ongelma. Miten saan kovalevyllä olevan ohjelman kelattua tarvittaessa pikana kun kuva menee heti harmaaksi pikakelauksen alettua (kuva kyllä näkyy taustalla hyvin tummana). Lisäksi pitää koko ajan painella kelausta eteenpäin,,menee vain pienin askelein eteenpäin ja ruudulla näkyy "pikakelauksen" painikkeet koko ajan. Edesmennyt digiboksi toimi ja näytti myös "normaalin" värillisen kuvan myös pikakelauksen aikana.
Kiitos avusta teiltä jo etukäteen sillä muuten olen hubiin tyytyväinen.
Terveisin Jari Raumalta

Jari Niiranen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jari!

Ohjelmaa voi kelata useammalla eri tavalla joista suositeltuja tapoja ovat raahaamalla aikajanaa tai numeronäppäimillä (prosenttikelaus). Kelaus painikkeista tai kaukosäätimen kelausnapeilla kelaus hyppää 15 sekunttia eteenpäin.

Kyseessä on siis laitteen ominaisuus
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tervehdys Iiro.

Kiitos vastauksestasi,,,täytyy vain kokeilla jotta homma onnistuu.

Terveisin Jari
    Jari Niiranen
  • Tervehdys vielä Iiro.
    Mulla on nyt sisään kirjautumis ongelmia kun en edes pääse millään (tilapäinen kirjautumiskoodi ei toimi,,,katsos kun taisin jonkin numero/kirjain-näppäimen lipsauttaa väärin). Olen sitä tässä kokeillut monia kertoja muttei toimi.
    Voisitko pistää mulle mailin miten tää homma saadaan tämän yhteyden kautta hoidettua.
    T Jari
    (ps ,,älä pistä tätä ns "yleiseen jakeluun"
    Kiitos
    Jari Niiranen
  • Moi Jari,

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan homma kuntoon, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija