Hubin kovalevyn tallenteen pikakelaus

Tervehdys.
Ostin hubin kovalevyn syyskuun alussa (v 2011) ja nyt on yksi ongelma. Miten saan kovalevyllä olevan ohjelman kelattua tarvittaessa pikana kun kuva menee heti harmaaksi pikakelauksen alettua (kuva kyllä näkyy taustalla hyvin tummana). Lisäksi pitää koko ajan painella kelausta eteenpäin,,menee vain pienin askelein eteenpäin ja ruudulla näkyy "pikakelauksen" painikkeet koko ajan. Edesmennyt digiboksi toimi ja näytti myös "normaalin" värillisen kuvan myös pikakelauksen aikana.
Kiitos avusta teiltä jo etukäteen sillä muuten olen hubiin tyytyväinen.
Terveisin Jari Raumalta

Jari Niiranen Ilmoita asiaton sisältö