Hubin langattoman verkon vaihto

Haluan ensin tarkistaa, mitä langatonta verkkoa hubi käyttää. Toiseksi haluan vaihtaa sen toiseen langattomaan verkkoon.

Kommentit

• Hei,

Paina ensim "mökki-kuvaketta" kaukosäätimestä tai mene asetusten kautta Android kotivalikkoon. Valitse asetukset ja verkko. Sieltä näet Wi-Fi asetukset ja voit vaihtaa sen haluamaasi verkkoon. Jos Wi-Fi:si tukee 5GHz taajutta ja se on lähellä Hubia kannattaa valita se. Vielä parempi jos saat Hubin yhdistettyä verkkojohdolla.
    DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö