Hubin päivityksestä

Hubi pyytää vähän väliä tarkistamaan antenniyhteyttä. Boksi sammutettu, antennikin välillä otettu veks seinästä (hubi käynnissä), ei auta. Info napilla ei tee enää mitään, näyttää pelkän ohjelmatiedon mitä/mikä menee. Nyt info nappulana toimii hopeinen pyörykkä ylöspäin nuolella. Kanavien lisääminen, järjestely tehty hankalaksi verrattuna ennen päivitystä, nyt pitää taas yrittää saada ääni tohon Soundbariin, sekin hävisi, jne.jne.
Vaihtoon hubi Ilmoita asiaton sisältö