Hubin tallennus

Kun hubin kovalevytallennus on käynnissä, niin tulee ilmoitus: Tallentaminen tai katsominen ei ole mahdollista sillä kaikki virittimet ovat käytössä.
Tallensin SubTV: tä ja yrtin katsoa TV1:tä.
Aikaisemmin tämä onnistui muttei enää tänään, ke 6.9.17.

Onko tehty jotain pävityksiä?

Kommentit

• DNA:n asiakastiedote:
    DNA TV-hubin versiopäivitys tuo laitteelle myös Netflixin
      ​DNA TV-hubille tulee tänään 6.9. ohjelmistopäivitys, joka sisältää myös Netflix-palvelun. Lisäksi päivitys tuo laitteelle useita erilaisia suorituskykyparannuksia ja toiminnan optimointeja.

Päivityspaketti on kooltaan tavallista isompi, joten sen lataaminen kestää normaalia kauemmin.

Päivityksen myötä DNA TV-hubin käyttäjät voivat nyt katsoa Netflixiä suoraan DNA TV-hubilta. Netflix-sovelluksen voi käynnistää DNA TV-hubilla suoraan laitteen menusta, kanavapaikalta 140, kanavanauhasta ja ohjelmaoppaasta.

Netflix myös 4K:na DNA TV-hubilla

DNA on Suomen ensimmäinen tv-operaattori, jonka digiboksilla (DNA TV-hubi) voi katsoa Netflixin ohjelmia 4K:na. 4K-television lisäksi sinulla tulee olla Netflixiltä 4K-tilaus sekä 4K televisio.  Suositus internetnopeudeksi on vähintään 25 Mbit/s.

• En halua katsoa Netflixiä vaan niitä kanavia, joista maksan.

Ei tullut päivitystä.

Edelleen sama vika, ei voi katsoa TV:tä kun kovalevytallennus on käynnissä.

Kolme viikkoa hubi toimi, mutta nyt se on pikkuhiljaa muuttumassa Wboxiksi.
  • Kokeile resetoida hubi, jos sitten toimisi. Jos ei auta soita vikapalveluun 0800300500.
  • Kahtiajako HUBI:n antenniliitäntään ja siitä antennikaapeli myös TV:lle saattaa olla väliaikainen ratkaisu.
  • Kyllä Wboxilla pystyy katsomaan toista kanavaa, kun toista tallentaa 😀
  • Täällä myös tuo sama vika. Eikö tuossa olekaan kahta viritintä, että pystyisi katsomaan vapaasti muita kanavia, kun nauhoittaa yhtä? Vai onko tuo joku softabugi? Tuohan on lähes käyttökelvoton tuollaisenaan. Minulla tuo ei ole koskaan toiminutkaan, kun vasta äsken hankin tuon. Päivityskin siihen tuli kyllä, mutta eipä ole korjaantunut. TV:lle antennin jakamalla ei näy kuin ilmaiskanavat.
  • Niin, mitä tälle on tehtävissä. Tasan yksi tallennus menossa eikä hubi anna katsoa muita kanavia, saatika tallenteita (kovalevyltä) Tulee tuo ilmoitus "Tallentaminen tai katsominen ei ole mahdollista sillä kaikki virittimet ovat käytössä. "  Hubi on resetoitu viikko sitten aspan ohjeistuksen mukaan. Jonkin päivityksenkin se silloin asensi.
  • Hei Markku!

Olethan ongelmasta yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500 niin pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin. Kiitos!