Hubin tallennusongelma

Ajattelin täysin onnettomesta ja toimimattomasta W-boxista siirryttyäni Hubiin, että ongelmat oliisvat ohi, mutta mitä vielä. Tallentaminen Hubilla on yhtä tuskaa. Mikäli haluat, että tallennus onnistuu, niin tallenna ainoastaan yhdeltä kanavalta kerralla. Kahdelta, puhumattakaan kolmelta kanavalta tallennettaminen on tuomittu epäonnistumaan. Lukemattomia kertoja on käynyt niin, että tallennus on tavallaan päällä vaikka tallennettavat ohjelmat ovat jo loppuneet. Tämän takia keskeytät tallennuksen ja kas kummaa kys. ohjelmaa ei löydykkään enää tallennetuista. Olen yrittänyt olla pitkämielinen DNA:ta kohtaan, mutta nyt alkaa kyllä riittämään. Toivon mukaan Elisalla on toimivampi järjestelmä ja kuulemani mukaan laitteetkin tulevat kaupanpäälle.

Kommentit

• On syytä muistaa, että laitteissa on vain 2 viritintä, joten sekä katselun että tallennusten pitää kohdistua niiden 2 nipun kanaviin. Katsottavan kanavan kanavanvaihto pitää silloinkin tehdä numeronäppäimillä.
    HD-aikana nipuissa on entistä vähemmän kanavia, joten varovainen saa olla.
  • Kanavanippuja on sen kolmattakymmentä kaapelissa lisäkanavatilauksilla ja nipussa parikolmeneljä kanavaa, joten 2 virittimellä voi tallentaa varmasti yhtä kanavaa. Sinällään DNAlla ei ole teknisesti asian kanssa mitään tekemistä, siis virittimen kykenevyyden osalta. Ainoastaan lisävirittimet laitteessa ratkaisisivat asian.