Hubin tallenteet alkavat myöhässä

Miksi tallenteet alkavat vasta kun ohjelma on jo menossa?
CSI Miami esim. alkaa tallenteena aina pari minuuttia ohjelman alun jälkeen. On muuten aivan saamerin ärsyttävää ohjelmissa, joissa pitäisi heti alku nähdä ja jotka alkavat ajallaan.

Kommentit

• Hei! Ohjelmien tallennuksiin on valmiiksi lisätty jonkin verran lisäaikaa alkuun ja loppuun, jotta tallenteen alku tai loppu ei jäisi vajaaksi.
    Tallennukseen ei ole mahdollista itse lisätä enempää ylimääräistä aikaa alkuun tai loppuun, mutta jokaiseen tallennukseen tulee kanavasta riippuen automaattisesti lisäaika (3min).
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • No tuo nyt ei pidä paikkaansa alkuunkaan.
    Katsoin juuri eilen suorana ja sitten tallenteena. Alkaa tallennus kun kongi lyö yhtä epg:n kanssa eikä sekuntiakaan aikaisemmin.
    CSI Miamin kohdalla tallenne alkoi vasta 3min. yli alun.
    Vertasin väitettäsi noin 60 eri tallenteeseen eri kanavilta ja eri ohjelmilla.

Timppa
  • Myös simpsonien tallenteet alkavat miten sattuu... keskeltä ohjelmaa... edellisen jakson puolesta välistä tms.
    Timppa
  • Olihan nyt siis kyse verkkotallenteista? Teetkö tallenteet nimenomaan aina hubilla vai kenties selaimen tai sovelluksen kautta? Jos teet tallenteet hubilla niin näkyvätkö kanavat sinulla antenni-, kaapeli- vai IPTV-verkon kautta?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Verkkotallenteista kyse ja vain hubilla laittelen tallentumaan... Eilen illalla taas CSI miamin kaikki jaksot olivat alkaneet ennen tallennetta....
    Laitoin vielä testiksi tallentava digiboxin tallentamaan samat ohjelmat n. kk. sitten ja varmistin että kellokin näytti molemmissa purkeissa samaa.
    Tallentavasta otin myös aloituksen lisäajan pois, ja joka tallenne oli alusta alkaen tallentunut toisin kuin hubilla.
    Timppa
  • Oletko jo asentanut eilen julkaistun uuden hubin päivityksen? Tämä kannattaa ainakin alkuun tehdä, lisätietoa päivitystä koskien: https://www.dna.fi/tuki-dnatv-ja-hubi-paivitykset.

Kannattaa myös testata tallenteiden asettaminen joko selaimen tai sovelluksen kautta niin saadaan rajattua ongelmaa esim. pelkästään hubia koskevaksi. Ilmeneekö ongelma siis riippumatta siitä miltä kanavalta ohjelmia tallennat? Ja sama vika koskee myös vanhempia tallenteita?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Miten uusi päivitys auttaa vanhoihin tallenteisiin?
    Ja joo... on päivitetty aina kun vaan sellaisia on ollut tarjolla.
    Tämä uusi päivitys vaan alkoi jäädyttämään boxia ja nakkaa satunnaisesti youtuben auki kesken katselun katsoitpa sitten suoraa tai tallennetta tai vaikkapa cmorea.

Timppa
  • Edelleen sama vika päällä, ja ei vaikutusta sillä miltä alustalta tallenne on laitettu.
    Vika on havaittavissa myös noissa "ei tallennetuis" jaksoissa jotka kuitenkin ovat jälkikäteen hubilla katsottavissa "sarjat" valikon kautta. Tämä toistuu siellä kaikissa tuotantokausissa.
    Timppa