Hubissa vihreä valo syttyy itsestään useaan kertaan päivässä

Mikä mättää?

Kommentit

• Hei Tuikku!

Syttyykö tuo valo siis laitteen ollessa päällä, kokonaan suljettuna vai valmistilassa? Tapahtuuko hubin toiminnassa valon syttyessä mitään muutoksia?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Valmistilassa. Eihän tossa hubissa taida olla mitään power-näppäintä mistä sais virrat oikeesti pois??
  • Täällä kans alkaa vilkkuileen milloin sattuu.
    Tänään kun ei suostunut käynnistyyn valmiustilasta, käytin verkkokaapelin irti niin ei käynnistynyt, alkoi vaan vilkuttaan vihreää valoa. Piti vaan ootella ja ootella, mitään ei vaan tapahtunut. Oli pakko vaan uudelleen käyttää virtakaapeli pois seinästä, sentään toisella yrittämällä suostui käynnistyyn. Näitä samanlaisia tilanteita jatkuvasti!
  • Täällä vihreä valo palaa jatkuvalla syötöllä (ei vilkuta)ja siis syttyy useastikin palamaan eli jos lähdet tunneiksi/päiviksi pois kotoa,niin virtapiuha vaan irti.
  • Hubin saa sammutettua painamalla kaukosäätimestä on/off nappia pidempään.
  • Hubi menee tosiaan valmiustilaan nopeasti kaukosäätimen virtanappia painaessa ja pidempään painaessa se sammuu kokonaan. Ennen sammutusta hubi pyytää erikseen vahvistamaan sammutuksen. Laitteen virtaresetti eli johdon käyttäminen irti sammuttaa toki myös laitteen kokonaan ja vastaa siis kokonaan sammutusta virtapainikkeesta. Laite kannattaa välillä sammuttaa kokonaan jos käytön kanssa ilmenee ongelmia.

Jos käynnistyksen kanssa on ongelmia kannattaa ensin tarkistaa että laitteella on käytössä uusin ohjelmistoversio. Myös DNA TV-versio ja mahdolliset päivitykset kannattaa tarkistaa ja välimuisti ja tiedot tyhjentää. Ohjeet ohessa.

DNA TV -sovelluksen päivitysten tarkistus
    • Menu-painike > DNA TV -asetukset > Tarkista päivitykset
    Hubin Android-käyttöjärjestelmän päivitysten tarkistus
    • Android-painike > Asetukset > Laite > Tietoja > Järjestelmän päivitys > Tarkista päivitykset
    DNA TV -sovelluksen välimuistin tyhjennys
    • Menu-painike > DNA TV -asetukset > Laitteen tiedot > Laiteasetukset > Sovellukset > Järjestelmäsovellukset > DNA TV > Tyhjennä välimuisti
    • Android-painike > Asetukset > Laite > Sovellukset > Järjestelmäsovellukset > DNA TV > Tyhjennä välimuisti
    DNA TV -sovelluksen tietojen tyhjennys
    • Menu-painike > DNA TV -asetukset > Laitteen tiedot > Laiteasetukset > Sovellukset > Järjestelmäsovellukset > DNA TV > Tyhjennä tiedot
    • Android-painike > Asetukset > Laite > Sovellukset > Järjestelmäsovellukset > DNA TV > Tyhjennä tiedot

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kokonaan sammuttaminen ei kuitenkaan sammuta sitä punaista valoa laitteesta