Huijaus menossa?

Selailin tuossa nettiä ja vastaan tuli ilmoitus että minut olisi valittu johonkin.

"Hyvä DNAn Käyttäjä, Me juhlimme vuosipäiväämme, ja sinut on valittu voittamaan tämän päivän ilmainen palkinto!

Sinun täytyy vain vastata anonyymiin kyselyymme lunastaaksesi sen!"

tämän pienen ikkunan takana on isompi jossa sanotaan:

"Hyvä DNAn Asiakas, Onnittelut!
DNA järjestää vuosipäivä juhlat seuraavan 7 päivän (Huhtikuu.4 -> Huhtikuu.11) päivän ajan kiittääksemme sinua kun olet pysynyt uskollisena ja jatkanut meidän käyttämistämme Internet Palveluntarjoajanasi.

Me valitsemme 10 onnekasta käyttäjää joka päivä voittamaan upeita palkintoja, mukaan lukien ilmainen Apple iPhone Xs, Samsung Galaxy S10, Apple Watch koska olet valinnut meidät. Ja Sinun IP-osoitteesi ******** on valittu.

Sinun tarvitsee vain vastata meidän allaolevaan anonyymiin kyselyyn voittaaksesi palkinnon. Kiirehdi! 8 käyttäjää on saanut tämän kutsun ja vain 2 palkintoa on jäljellä voitettavaksi."