Huijausviestejä liikkeellä.

DNA nimissä liikkuu taas huijausviestejä.
Koskee DNA nettiasiakkaita.Heiltä kysytään netin toimivuudesta.
Jos vastaa ( pätkii) niin tulee mainoksia ja muuta p*****a koneelle.
Kannattaa viesti poistaa samantien.
Saattaa tulla myös textiviestilläkin samat litaniat.

Näytä paras vastaus

Kommentit

• Kyseessä ei ole huijausviesti, vaan keinomme pitää huolta asiakastyytyväisyydestä. Viesti lähtee asiakkaille, joiden yhteydessä olemme havainneet häiriöintiä. Mikäli asiakas vastaa ja kertoo, että yhteys toden totta pätkii, asiantunteva asiakaspalvelijamme soittaa hänelle ja pyrimme yhdessä löytämään ratkaisun nettiongelmiin. Tarkoituksenamme on pitää entistäkin parempaa huolta asiakkaistamme ja pyrkiä selvittämään yhteysongemat entistä tehokkaammin, ei myydä tai mainostaa.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • En tiedä kuuluuko tähän viestiketjuun mut oli tullut Webmail.Dnainternet.Net -lähettäjältä tämmönen viesti.

Dear User,
    Your e-mail account will soon be suspended (Reason: maintenance of our service
    channels), Click Here to update your account immediately. Please follow
    Instruction on this message and your account will be updated within 12 hours.
    This message is to inform our user's, that we are currently working on our
    maintenance service channels. This update is compulsory for all users.
    Sincerely we apologize for this inconvenience.
    Thanks for using our Email Services.
    2019© Copy Right, Webmail.Dnainternet.Net

En arvannut klikata "Click Here" nappia kun ei mitään tiedä mitä tapahtuu, päivittyykö yhtään mikään vai saako jonkun viruksen koneeseen...
    Miksi tämä viesti on lähetetty Englannin kielellä ja miten tähän pitäisi suhtautua?

• 5.11.20
    Mikä on palvelu service, joka suoltaa päivittäin monia ikään kuin hälytysviestejä: mm."Your netflix is cancelled". Minulla ei ole edes moista palvelua. Myös tulee saksaksi viestejä, joissa jotain hämärää on tapahtunut jossa tapahtumassa. En tunne koko "serviceä", mikä se on.
    Tuomas Hallakero
  • BQ24
  • Hei tämä taitaa olla huijausviesti kun tuki omaanspotiin tälläinen ilmoitus
    Rakas veijo.annala

Päivitä sähköpostiosoitteesi veijo.annala@dnainternet.net välittömästi välttääksesi yhteyden katkaisemista tänään. Poistamme parhaillaan KAIKKI PÄIVITETTÖMÄT WEB-POSTIT! PALVELIMEN VIRUKSEN ("OHJELMISTON") TUNNISTAMINEN !! Käsittelemme tämän pyynnön 48 tunnin kuluessa.
    Napsauta> "PÄIVITÄ TILI NYT !", Jotta sähköpostitilisi päivittyy automaattisesti

HUOMAUTUS: Tämä on kertakäyttäjätarkastus, joka suoritetaan tarkoituksenaan tarjota suojatumpi foorumi ja sulkea robotti tai haitalliset käyttäjät, jotka on luotu roskapostin tai muun vilpillisen toiminnan vuoksi.

Kiitos,
    Sähköpostin järjestelmänvalvoja
    Suojattu postilaatikon turvajärjestelmillä
    © 2021 Microsoft Corporation. Selvä

Veijo Annala
  • Täyttä paskaa tämäkin viesti.
    Päivitämme pankkitilisi saldon,siis tyhjennämme pankkitilisi.
    Tämä on näitä mikkisoftan nimissä lähetettyjä kusetusviestejä.
    Kannattaa poistaa samantien eikä mennä aukomaan.
    Näkeehän ton jo viestin kirjoitusasusta.
    BQ24
  • Tämä sposti tuli dna nimissä  l
    lähettäjä  no-reply@dnainternet.net
    VAROITUS!!! Sähköpostin lopettamisilmoitus [0002A118-0000-00000000]

Veijo Annala
  • Tämä sposti tuli dna nimissä  l
    lähettäjä no-reply@dnainternet.net
    VAROITUS!!! Sähköpostin lopettamisilmoitus [0002A118-0000-00000000]

Hei tämä taitaa olla huijausviesti kun tuki omaanspotiin tälläinen ilmoitus
    Rakas veijo.annala

Päivitä sähköpostiosoitteesi veijo.annala@dnainternet.net välittömästi välttääksesi yhteyden katkaisemista tänään. Poistamme parhaillaan KAIKKI PÄIVITETTÖMÄT WEB-POSTIT! PALVELIMEN VIRUKSEN ("OHJELMISTON") TUNNISTAMINEN !! Käsittelemme tämän pyynnön 48 tunnin kuluessa.
    Napsauta> "PÄIVITÄ TILI NYT !", Jotta sähköpostitilisi päivittyy automaattisesti

HUOMAUTUS: Tämä on kertakäyttäjätarkastus, joka suoritetaan tarkoituksenaan tarjota suojatumpi foorumi ja sulkea robotti tai haitalliset käyttäjät, jotka on luotu roskapostin tai muun vilpillisen toiminnan vuoksi.

Kiitos,
    Sähköpostin järjestelmänvalvoja
    Suojattu postilaatikon turvajärjestelmillä
    © 2021 Microsoft Corporation. Selvä

Veijo Annala
  • Näitä kusetus-huijaus-viestejä lähetellään eri operaattoreiden  & mikrosoftin & yritysten,yhteisöjen nimissä,niillä kalastellaan asiakkaiden pankkitunnuksia,luottokorttitietoja,ym,ym..
    Niitä tulee sähköpostiin ja kännykkään textiviestinä.
    Poistoon vaan,eikä kannata ruveta aukomaan,eikä vastailemaan.
    BQ24
  • Älkää vaan klikatko yllä olevien viestejen "PÄIVITÄ TILI NYT !"  linkkiä, sillä se menee huijareitten sivuille. Toivottavasti DNA editoi ne pois, kun käyttäjät eivät itse sitä jälkikäteen viesteistä täällä poistaa.
    mie