huijausviesti welho-sähköpostiin

Sain huijaus- tietojenkalasteluviestin jossa lähettäjänä oli DNA Welho Webmail ja jossa kerrotaan että tilini jäädytetään jos en klikkaa viestissä olevaa linkkiä. Tunnistin viestin mm. huonosta suomen kielestä huijaukseksi. Tämä tiedoksi.

Kommentit

• Hei Anna!

Tällä hetkellä on liikkeellä huijausviestejä koskien Welho-sähköpostin jäädyttämistä joka on tiedossamme. Linkkiä ei tosiaan kannata missään nimessä klikata. Mikäli on kuitenkin erehtynyt klikkaamaan ja antamaan omia tietojaan niin siinä tapauksessa on hyvä olla yhteydessä pikimmiten asiakaspalveluumme. Kiitokset tarkkaavaisuudesta!

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ilkka palveluasiantuntija