Hunter Premium riistakameran asetukset.

Mulla on Dna perusnetti 4G joka on aktivoitu ja varmistettu että näin on.
Riistakamerani on Hunter Premium.
Olen puoli päivää yrittänyt saada asetuksia kohdalleen jotta saisin sen lähettämään kuvia sähköpostiini... ei onnistu.
Netti on selattu "läpi" ja kaikkea olen kokeillut.
Osaisiko kukaan neuvoa?

Kommentit

• Jokaisessa riistakamerassa asetukset seuraa samaa periaatetta. 1) poista pin-koodin kysely 2) aseta riistakamera gprs/sähköposti tilaan ja anna kohdesähköposti 3) aseta liittymän vaatimat APN-asetukset, dna.lla joko 'internet' tai 'julkinen.dna.fi'.
    Plizi
  • Noh, unohtui viestistä että laitteelle pitää syöttää lähettävän sähköpostin asetukset. Esim. gmail ei oletusasetuksilla hyväksy 'ei-turvallisia' laitteita, vaan ne pitää hyväksyä tilin asetuksista erikseen.
    Plizi