Huolto

Ihan törkeän huonoa palvelua.  Tässä on jo 6 viikkoa odotettu että puhelin saadaan huollosta. Ei mitään ole kuulunut, eikä kukaan tiedä missä puhelin menee. Olisi mukavaa edes tietää millon puhelimen saa takaisin ettei tarvii puolta vuotta odottaa yhtä laitetta tietämättä millon se on edes korjattu.

Kommentit

• Hei Mari!

Kannattaa olla yhteydessä suoraan huoltoliikkeeseen johon puhelin on toimitettu. Jos olet toimittanut laitteen DNA Kaupan kautta huoltoon niin olet saanut tässä yhteydessä huoltolähetteen josta pitäisi käydä ilmi mihin puhelin on toimitettu huoltoon. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä DNA Kaupan asiakaspalveluun jossa osataan auttaa asiassa tarkemmin. Pahoittelut että huollon kanssa on kestänyt odotettu kauemmin!

DNA Kaupan asiakaspalvelu: