Hybridi tv Dna hubilla.

Onko tosiaan niin että hubi ei tue hbbtv ominaisuutta? En selvää vastausta löytänyt sivuiltanne.
Peltikukko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei tue ei. Eikä taida mikään erillinen laite tukea. TV on ainoita vaihtoehtoja, jossa tuki ja niissäkin rajatusti TV:stä riippuen.?
    JJJ
  • Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV) -järjestelmästä löytyy artikkeli englanninkielisestä Wikipediasta. Siinä viitataan laitteisiin, kuten smart-tv ja set-top-box. Hubi on juuri sellainen boxi, joka yhdistää antenni/kaapeliverkon virittimen ja nettiyhteyden, vieläpä kehittyneen käyttöjärjestelmänkin. Kaikki edellytykset siis ovat olemassa, vain tahto (ja osaaminen?) puuttuvat. Hubin kovalevyongelmat johtuvat DNA:n ja Sagemcomin halusta saada lisäbisnestä erikoiskovalevystä. Ehkä HbbTV:n puuttumisessa on kyse DNA:n IPTV-kanavien markkinoista?
    Papparainen
  • https://www.digita.fi/ajankohtaista/hybriditv-tarjoaa-lisavihjeita-mtv3-kanavan-masked-singer-suomen-alkavalla-kaudella/

Tossa 2.x hbbtv:ssä kysymys on ilmeisesti siitä että kuinka saadaan telkkari näyttämään mainoksia ja kuluttaja ostamaan uusi tv ja siihen laajakaista.Imo pitäköön tunkkinsa ja katotaan >5v kuluttua uudestaan jos/kun pitää hankkia se uhd telkkari jolla ei pysty nyt katsomaan mitään kanavia,suurin osa kanavista antennissa ei ole edes hd:ta.
    vanha asiakas