Siirry uusimpaan kommenttiin

Hybridi TV ja salatut Hybridi Beta kanavat

Vuoden 2020 Samsung hybridi TV ilmoittaa, että laite ei ole tuettu, kun yrittää katsoa salattuja Hybridi Beta kanavia. TV ja kortinlukija ovat uusia.

Digitan sivuilla ilmoitetaan, että vuodesta 2019 lähtien Samsung hybridi TV:llä voidaan katsella hybridikanavia.

Myös tällainen toteamus sivuilta löytyy:

"Maksullisten videopalveluiden suojausmekanismit ovat tarkkaan määritellyt, minkä vuoksi kaikki hybridi-tv-laitteet eivät ole näiden palveluiden kanssa yhteensopivia. Digita pyrkii aktiivisesti löytämään keinoja lisätä päätelaitevalikoimaa yhdessä laitevalmistajien kanssa.
 Tilanne 24.3.2020, listaa päivitetään laitteiden osalta. "


Onko niin, että nuo kanavat (Viasat History- ja Viasat Nature Hybridi Beta) eivät sitten kuitenkaan näy ko. laitteella?

Kommentit

 • Itseasiassa siellä sanotaan (Ainakin kohdassa jonka löysin): 
  • Samsung: vuoden 2019 -mallit 
  Eivätkö ole sitten uudempia kerenneet "hyväksymään" vai mitä kummaa sitten tekevätkään, että rupeaisi toimimaan. Digitalta vaan kysymään, tosin sinne ei kovin helppo ole yhteyttä ottaa...
 • Hybridi Beta -järjestelmä on ilmeisesti hyvin vaativa ja kriittinen systeemi - ja edelleen Beta-tasolla. Ensimmäinen havainto on äärimmäinen hitaus. Kanavan käynnistyminen kestää, kestää ja ... Toiminnoissa on myös betamaista epävarmuuttta ja toimimattomuutta.
  Minulla on kaksi tv-vastaanotinta, joka tukevat HB-kanavia Digitan listan mukaa ja myös käytännössä, mutta ... Vuoden 2018 Sony (AndroidTV) toimii luotettavan varmasti ja hitaasti, mutta siitä puuttuu osa toiminnoista. Vm. 2020 Panasonic (Panan oma käyttis) on hieman nopeampi ja epävarmempi, mutta siinä on enemmän toimintoja.
  Kumpikin löytää kaikki ne maksukanavat, jotka pitääkin ja vähän muita lisäksi. CI+ moduli ja kortti ovat vuosia vanhoja, joten niistä toiminta ei liene kiinni
 • Digitan mukaan heillä on neuvottelut Samsungin kanssa kesken. Näköjään laitevalmistaja kohtainen diili. Itsekin odotan että pääsis laitetta hyödyntämään.
 • Hybridi-tv olisi toteutettavissa myös Hubiin. Sitä lienee kuitenkin turha odottaa. Bisnes ja kontrolli on Digitan ja ip-puoli taas on operaattoririippumaton. Näin hybridi-tv kilpailee operaattoreiden, mm. DNA:n, iptv-palveluiden kanssa.
 • @Tomppa
  Mitä kautta sait yhteyden Digitaan?
 • Onko todella näin, ettei nuo "Hybridihommat" pelitä kunnolla, Samsung Q77T QLED Smart 4K TV (2020) mallissa. Herjaa "malli ei tuettu" 
  Ja pitääkös töllössä olla joku Digitan kortti?
  Ei sen puoleen sieltä taida mitään sisällöllista lisäarvoa vielä saada, kunhan ajankuluksi rassailen.
  Joulun aikoihin siellä ois ollu joku, Keikalla kanava, virittyi kyllä, mutta en maksanut/katsonut, ei sisältö kiinnostanut.


Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.