Siirry uusimpaan kommenttiin

Hyvää palvelua kolmessa myymälässä lyhyen ajan sisällä!

Eikä vain hyvää, vaan parasta!

Viime perjantaina kävin uimahallin jälkeen ohimennen, 10 minuuttia sulkemiseen, kysymässä Tampereen Hämeenkadun myymälässä hintoja. Ongelmana oli, että veljeltä tuli viesti, että Elisan 150 Mb 10 euron netti lagaa jokapäivä.

Netti on nimissäni, muttakysyin tarjousta. Heti tuli, €15/kk 150 megaa 24 kk ajaksi. En voinut tarjousta vielä hyödyntää, koska halusin liittymän isäni laskulle. Tuo oli omassa, koska sen sai halvemmalla kiinteän laajakaistan myötä.

Myyjä ymmärsi, että en voi sitä heti tilata, ja kertoi kysyessäni että Turtolan myymälässä on todennäköisesti vielä voimassa huomenna.

Lauantaina sinne ja saatiin huippu palvelua isäni kanssa. Tultiin modeemin kanssa, ja sanottiin "netti ei toimi" ja hän kysyi mikä siinä on ongelmana. Sanottiin että Elisa... esittelin eilen saamani tarjouksen ja myyjä naputteli sen koneelle ja kävi 50+ isälleni ehdot läpi selkeästi ja ymmärrettävästi. Laittoi sim-kortin paikalleen.

Tarkisti, että tuomamme B525 modeemi oli hyvin ajan tasalla nettiä ajatellen.

Kertoi myös missä on lähin Elisan myymälä, missä irtisanottiin hetken kuluttua Elisanliittymä. Oli huippupalvelua miehellä Turtolan myymälässä.

Kotiin tultuamme ensimmäinen mittaus toi 150/50 Mb nopeudet ja ruuhka-aikaankin nopeudet olivat yli 125 Mb. Olemme todella tyytyväisiä teihin.

Sunnuntaina kävin Ratinan myymälässä heti aamusta ja sain loistavaa apua kuulokevalinnassa ja nyt kuuntelen niillä langatonta musiikkia.

Sen lisäksi dna on vuosien asiakkuuden jälkeen tarjonnut aina etuja liittymiin ja koko perhe on 4 liittymällä loistotarjouksin, joita ei muualta saa.

Vanhemmillani lasku puheliittymissä 6,90x3 ja päälle muutama euro käytön mukaista puhetta ja viestejä. Mokkula oli 24 kk voimassa, ja sekin 15e.

Oikein paljon kiitoksia hyvästä, ellei parhaasta palvelusta, DNA:lle.

HYVÄÄ ei kannata VAIHTAA!

Kommentit

 • Elisan netti oli siis 50 Mb, ja ruuhka-aikaan 10-15 Mb, päivällä juuri ja juuri 25 Mb. Oli niin hdias ja vasteajat oli 100-2000ms. Oli suorastaan onnenpotku kun saatiin viikko sitten dna:lta paremman netin ja pystyy teini pelaamaan nettipelejä!

  Elisa teki pelaamisesta lähes mahdotonta kun myivät maston tukkoon.

  Kiitos ja vielä kerran kiitos!
 • Hei!

  Todella mukava kuulla että palvelukokemus DNA Kaupoissa on joka kerta ollut onnistunut!
  Iso kiitos palautteestasi, välitetään terveiset eteenpäin kys. myymälöihin.

  Aurinkoista syksyn jatkoa!
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.