Ilmainen talon netti

Onko talon ilmainen nettu muuttunut maksulliseksi? Rekisteröintiä ei voinut suorittaa ilman ostoa. Harhaanjohtamista? Väkisin kauppaamista?
Ensin teilla neuvotaan ettei tartte tehä mitään. Perjantaina katkee yhteys. Rekisteröidyn...mitä maksaa 9€ + jotain???? Haluan pikaisesti selvyyttä asiaan!!
Maarit Haapa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Maarit!

Rekisteröinti on kyllä maksuton! 😊

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tarkemmin mistä veloituksesta on kyse. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kaikkea kokeilin mutta eteenin ei päässyt ilman ostoa...
    Perun näin ollen sitten ostoni. Miksi pitää rekisteröityä ylipäätään ja miksi se on tehty hankalaksi?????

Maarit Haapa
  • Latasin sovelluksen. Mutten pääse sielläkään eteenpäin. sp ei ilmesty linkkiä....hm...
    Maarit Haapa
  • Ja joo oon rekisteröitynyt mutta vanhentunut...huh huh..koitin soittaa,mutta ruuhkaa linjoilla
    Maarit Haapa
  • Ikävä kuulla, että olet kokenut rekisteröinnin hankalaksi. Näin ei ole toki ollut tarkoitus! Laajakaistayhteydet on rekisteröitävä siitä syystä, että ne voidaan yksilöidä Viestintäviraston vaatimusten mukaisesti.

Kannattaa tarkastaa vielä roskapostikansio ettei viesti ole mennyt sinne. Asia saadaan kyllä hoidettua myös puhelimitse. Vastaamme kaikkiin puheluihin kunhan jäät vain odottelemaan linjoille.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija