Ilmaiset leffaliput

Moi
Sain 2kpl leffalippuja vuokraamoon
PIN koodin on oikein, mutta sanoo ettei oikeuksia ja olen liittymän omistaja
Missä vika?
Erittäin harmi ettei aspi ole auki sunnuntaisin
UusiDnaKäyttäjä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Millä laitteella yrität käyttää Vuokraamoa ja missä kohtaa tarkemmin sanoo ettei oikeuksia (Mitä oikeuksia?)?
    JJ
  • Eli hubilla ja smart tv

Ei siis puhelin tms

Siinä kun lukee että.käytä lippu laitan pin koodin jonka kuittaa oikeaksi, sen jälkeen tulee tuo käyttöoikeusjuttu
    UusiDnaKäyttäjä
  • OK, no sitten on joku kämmi taas käynyt vaihteeksi DNA:n puolelta varmaankin.

Voit kokeilla soittaa vikapalveluun se on auki, mutta ei ne siellä mitään saa koskaan aikaiseksi...
    JJ
  • Voi vielä katsoa että se Osto PIN on varmasti sama, kuin mikä löytyy DNA minunpalvelustani... ainakin joskus kun on vaihtanut sitä se ei olekkaan toiminut ollenkaan.
    JJ