Siirry uusimpaan kommenttiin

Ilmoitus viasta tai huollosta tekstiviestillä

Hei

Olisi kiva saada tekstiviestillä ilmoitukset huollosta tai viasta, jos on esim. 25km päässä kyseisestä kohteesta. Nytkin on yhteisverkko laajentumassa ja mukavempi saada ilmoitus etukäteen, kuin ihmetellä toimimattomia yhteyksiä ja selata tiedotteita läpi netissä.

Kiva olisi kun ilmoitus tulee. Esim toiseen paikkaan mennessä, pelkkä kotiosoite ei riitä, koska matkapuhelinta voi mukana kuljettaa ja ilmoitukset saisi lähteä kun se vaikka yhdistää tukiasemaan, jonka vieressä on vika tai huolto käynnissä.
Sami

Kommentit

 • Hei Sami!

  Kiitos palautteestasi, välitetään tämä eteenpäin oikealle taholle. Huolto- ja vikatiedottamiseen pyritään tulevaisuudessa löytämään parempia ja sujuvampia ratkaisuja.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Kannatetaan, sillä juuri nyt ei toimi osa nettisivuista, ei edes DNA:n Uutishuone sivu täällä Lohjalla. Olisiko syynä viimeöinen huolto 0-6 aikana. Piti kännykällä kattoa Uutishuoneen sivua, mutta ei sielläkään lukenut häiriöstä, ainoastaan huollosta, joka taas on aiheuttanut, ettei kaikki sivut toimi tai lataudu kunnolla.
  mie
 • Pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudenmaan alueella on tällä hetkellä yleistä vikaa kaapelilaajakaistayhteyksissä. Vika on parhaillaan selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!

  https://www.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=107932&scrollTo=ZzNPejyOG0lk
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • netti hitaalla jälleen 2,7/1,3 M poussuntie kuusamo
  Pasi Rautiainen
 • Hei Pasi!

  Olethan asiasta yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme 0800 300 500, niin tutkitaan asiaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.