Ineo reititin

Terve,
muutettiin toiseen taloyhtiöön, jossa toisen operaattorin taloyhtiönetti. Miksei myymänne reitittimen wlan toimi enää?

Kommentit

• Hei! Toimiiko yhteys piuhalla, eli onko ongelma vain langattoman yhteyden toiminnassa? Mistä modeemista on kyse? Onhan netin toteutustekniikka sama kuin vanhassa osoitteessa?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Reititin on Inteno DG200al-ac. Toimii piuhalla, muttei luo langatonta verkkoa. Kaapelilla tulee niinkuin vanhassakin.

Juho
  • Silloin ongelma ei liity verkon vaihtamiseen jos yhteys toimii myös langallisesti. Löytyykö langaton yhteys kuitenkin? Pystyykö siihen yhdistämään?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei löydy.
    Juho
  • Kannattaa kokeilla seuraavaksi laitteen resetoimista painamalla modeemin takana olevaa reset-nappia 30 sekunnin ajan. Tällöin modeemissa välähtävät kaikki valot yhtäaikaisesti.