Inteno DG200 hukkaa Chromecastin

Inteno DG200 modeemin kanssa sellainen ongelma, että se hukkaa Chromecastin. Laittesta täytyy katkaista virrat tai nettiyhteys, jonka jälkeen se löytää taas Cromecastin normaalisti ja pystyy katselemaan ohjelmat ongelmitta loppuun. Mutta seuraavna kerran, kun avaa laitteet, niin Chromecastia ei löydy ja taas täytyy katkaista yhteys. Netti yhteyden palattua Cromecast kyllä löytyy normaalisti ilman laitehakuja. Onko ongelma purkin vai Googlen?
Mika J. Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Taitaa olla ominaisuus, Minulla häviää kans jos ei ole käytössa, eli silloin näkyy jos tv:ssä on Chromecast kanava valittu, muuten ei näy
    Tuomas Raatikainen
  • Hei,
    Mikä versio Chromcastista on kyseessä? Onko DG200AC:ssa uusin päivitys sisällä? www.dna.fi/tuki-modeemit

Jos Chromecast on kiinni WiFissä, missä ei ole 2G tai 5G-lyhennettä, voisi kokeilla yhdistää Chromecast joko DNA-WLAN-2G-XXXX tai DNA-WLAN-5G-XXXX verkkoihin. Näistä mieluummin 5G, jos Chromecast sitä tukee eli näkee valittavana. Samalla pitää saada Chromecast unohtamaan asetuksista vanha WiFin nimi.

Maailmalta on havaittu, että Chromecast ei välttämättä tykkää ns. yhdistelmä SSID:stä.
    Olli Kehityspäällikkö