Inteno DG200 ja wifi

Sain just kuituliittymän ja tän Inteno DG200 -purkin ja heti WiFin kanssa ongelmia.

Vaihdoin oletus SSID nimet ja salakalat heti kärkeen koska en halua defaultteja käyttää. Nyt osa laitteista saa yhteyden wifiin, osa ei. Laitteina on useampia WIN 10 koneita, Samsung puhelimia, Apple puhelin ja Apple TV. Illan kokeilujen pohjalta disabloin sen 2G/5G SSID:n ja jätin ne erilliset 2G ja 5G. 2G:hen onnistuu kaikki laitteet kytkeytyyn mutta 5G osa onnistuu, osa ei. Esim juuri ostettu WIN10 pelikone viimeisimmillä päivityksillä sanoo että 'Unable to connect' kun tuohon 5G antenniin koittaa ottaa yhteyttä. 2G toimii.

Koitin googlailla mutta en mitään järkevää löytänyt. Vinkkejä/neuvoja?

Kommentit

• Jatkoksi vielä että tän Inteno -purkin antennit on huonoja, siis ne sisäiset, ulkoisihan ei ole. Onneksi tästä ei joutunut mitään maksaan. Onko ehdotuksia mikä motukka tähän kannattaisi tilalle ostaa? Itelläni on Asuksen ADSL/LAN modeemi joka tähän periaatteessa kävisi (ja wifi toimii) mutta antaa vaan 70Gb ja tää Inteno anaa 200Gb silloin joskus kun se toimii.
    Pera
  • Öh, tietysti puhuttin Mb ei Gb.

Pera