Inteno DG200AC Parental Controls

Hei! Haeskelin tässä taannoin tapaa lisätä sivustoja "mustalle listalle" modeemin kautta, mutta en löytänyt asetuksista mitään millä tämän voisi toteuttaa. Mahtaakohan tähän koskaan olla tulossa päivitystä, kun kuitenkin suurin osa nykyaikaisista modeemeista kykenee estämään pääsyn sivustoille sisäisten asetusten avulla? Lapsiperheessä jopa suht tärkeä ominaisuus..