Inteno EG300AC-FTTH kaatuilu

Moi,

Otsikon. reititin on nyt kaatunut kolme kertaa 2vrk sisällä (aiemmin, ei kai "koskaan"). Kaatuu sen verran "pahasti", että edes laitteen kyljessä oleva reset nappula ei reagoi mitenkään. Onko kellään vastaavia kokemuksia (laitteessa on uusin saatavilla oleva firmware).

SSH:lla kun menee purkkiin sisälle (normaalitilanteessa), niin näyttää jatkuvaa loadia 0.9-2.6 välillä, 1.3:n ollessa aika tarkka keskiarvo. Mitäs muilla? Miksi nuo loadit on jatkuvasti noin korkealla? Aiheutuuko tästä taskijonoja ja lopulta kernelpanic? Vai onko näin korkeat kuormat ihan normaalit tälle ratkaisulle - etsinkö ongelmaa väärästä paikasta?. CPU:sta yleensä noin 50% idle ja muistiakin on riittävästi vapaana.

Toinen syy mitä veikkailen olisi virtalähde ongelma, laite taitaa olla jo sen yli 3v vanha. Onko täysin tavatonta ollut vaihtaa muutaman vuoden jälkeen routerille uusi virtalähde? Näkeekö laitteesta virrankulutustietoja mitenkään?

Laitteita tuon purkin perässä on varmaan 15-20. Yhteytenä on 200/20mbps linkki.