Inteno VG50 hallinta

Onko Inteno VG50 asetussivusto vielä osoitteessa: 192.168.1.1  Osoite ei lataudu. Päivittäisin em. purkin ohjelmiston.

Kommentit

• Tuosta oppaasta copy/pastasin osoitteen kysymykseen. Ongelma on siinä että osoite ei lataudu.
  • Oletko tarkistanut , että tietsikka on samassa verkossa? Tietokoneen IP-osoite pitää olla 192.168.1.x , että se löytää hallintasivun.
  • Niinhän se olikin. Ei vanha muista. Kiitos Veikko, nyt pelittää!
  • En pääse kyseiselle asetussivustolle päivittämään modeemia. Selain sanoo vain "sivustoon ei saada yhteyttä" ja "192.168.1.1 ei vastannut riittävän nopeasti ".
    Näiden tekstien alla olevat jututkin on kokeiltu, eikä auta palomuurin kautta annettu käyttöoikeus ja verkon välityspalvelinkin toimii. Edes tämä ip-osoitteen muutos ei auta, kun sitten selain sanoo ettei ole internet yhteyttä. Mitä tässä pitäisi tehdä?
  • Hei Tanja!

Oletko kokeillut sivua toisella selaimella?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Hei -

Onko mahdollista saada VG50 modeemiin uusin 3.15.4 versio ladattua jostain? Online päivitys ei sitä löydä. Haavoittuvuus pitäisi jotenkin korjata.
  • Hei VZ!

Tarkemmat ohjeet ohjelmston päivittämiseen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-modeemit#ethernet klikkaamalla kyseisen laitteen tiedot auki.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kiitos vastauksesta, mutta tuolla ei tuota 3.15.4 versioa ole, vaan vanha 3.3.0RC1.
    Ja online päivitys ei uutta löydä, vaan (http://cpeupdate.dnaip.fi/NAMES/IOP_VG50) antaa vanhemman version 3.15.0

• Seuraa alla olevia ohjeita, jos et ole vielä versiossa 3.3.0 tai uudemmassa. Jos modeemisi ohjelmistoversio on 3.3.0 tai korkeampi, tulevat päivitykset voidaan suorittaa suoraan hallintasivulta. Helpoiten tarkistat VG50 ohjelmistoversion kirjautumalla hallintasivulle ja tarkistamalla version status-sivulta.

DNA VG50 -ohjelmiston päivitys 3.3.0 versioon aiemmista versioista:
    https://www.dna.fi/documents/753910/853489/DNA+VG50+ohjelmiston+p%C3%A4ivitys+3.3.0+versioon+aiemmista+versioista.pdf/0b954383-8b52-b755-c28f-cfa31d1fe0fd

Jos nykyinen ohjelmistoversio on 1.x.x tai 3.1.x, lataa ohjelmisto sivulta https://www.dna.fi/tuki-modeemit#ethernet.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Modeemi hakee version 3.15.0
    Onko jossain ladattavissa versio 3.15.4 ?

• Miten päivitys pitäisi toimia noilla vanhemmilla softilla (VG50-WU7U_DNA-WELHO1.6.2GA5-131106_1218), kun uuden firmiksen fläshäyksen aloitus katkaisee heti yhteyden selaimeen?

Tässä tapauksessa VG50-WU7U_DNA-WELHO-ReitittavaETH1.7.3-150120_1401.w on ladattu PC:lle ja valittu selaimessa VG50A:n kohdassa "Flash new firmware image" ja siitä "Selaa..." ja lopulta Flash image.
    Tämän jälkeen selainyhteys katkeaa, eikä ohjelmisto päivity.
  • Päivitin VG50 firmiksen eilen suoraan modeemista (VG50-WU7U_DNA3.15.0-180626_1358 ) tämän jälkeen wifi katkoo 5-30sekunnin välein eli on täysin poissa käytöstä. Mistäs tuon 3.15.4 löytää tai muun , toimivan firmiksen? En onneton katsonut edellistä, lähes toimivan softan firmistä.

Koitin ladata tuon 3.3 koneen kautta, mutta antaa lopuksi virhe tiedon sopimattomuudesta. APUA!
  • Modeemissani on nyt ohjelmisto:
    VG50-WU7U_DNA3.15.0-180626_1358.
    Modeemin sivulla sanotaan, että on saatavilla ohjelmisto:
    Uusi versio 3.15.4 julkaistu 25.9.2018
    Modeemi ei kuitenkaan löydä tuota uudempaa...
    Missähän vika?
  • Edelleen ajankohtainen kysymys !!!

Modeemissa: VG50-WU7U_DNA3.15.0-180626_1358.
    Ei löydä automaattisesti uudempaa...

Onko modeemin ohjesivulla mainittua versiota 3.15.4 saatavilla mistään vieläkään ?