Internetiin yhdistäminen

Hei!
Emme saa internetiä toimimaan modeemissamme (malli DG200AC). Merkkivalo palaa punaisena, tekisimmepä mitä tahansa. Liittimille on pistokkeet seinässä ja ollaan niihin koitettu yhdistää ja saada näin netti toimimaan, mutta ei vain onnistu.
Vilhelmiina Mustonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onko yhteys antenniverkon vai ethernetin kautta?

Jos ethernetin kautta, niin kokeile huoneiston sähkökaapilta toista ethernet-liitäntää tai kytke se hyppykaapelilla käyttöpaikalle.
    Modeemissa se kytkettäneen WAN-porttiin.
    PW
  • Hei Vilhelmiina!

Mikäli yhteys ei vieläkään toimi, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan tarkastaa tilanne. Kiitos!