Internetin toimivuus

Hei! Ostin pari kuukautta sitten modeemin teiltä ja siihen 200megan internet yhteyden. Wifinä modeemi ei kuitenkaan anna kun alle 100.
Ida Alakesti

Kommentit

• Toimiiko yhteys langallisena käytettäessä nopeammin? Vinkkejä langattoman verkon parantamiseksi löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-wifi, kannattaa nämä käydä läpi ja testata auttaako ☺
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Syy WiFi:n nopeuteen voi löytyä myös laitteen WiFi-ominaisuuksista.