Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Investigation Discoveryn väärä kuvasuhde

Milloinka on odotettavissa, että Investigation Discovery, antennikanava 80,
kuvasuhde saadaan oikeaksi?

Kommentit

 • Hei Markku!

  Kuvasuhteen ongelmat ovat tiedossa, mutta tällä hetkellä ei ikävä kyllä ole antaa tarkempaa tietoa mahdollisesta korjausaikataulusta ongelmaan.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Tämäkään ei taida aidosti olla työn alla, koska eilen asiakaspalvelu kertoi ettei "yleistä vikaa ole". Sama ongelma on MTV Musicilla (409) sekä oli jo syyskuussa Playboy TV:ssä ja on näköjään edelleen kun otin sen uudestaan valikoimaan pari viikkoa sitten. Viimeisestä jätin vikapalveluun ilmoituksen viime viikon maanantaina ja jälleen kerran luvattiin asian tiimoilta soittaa, mutta jälleen kerran mitään ei tapahdu.

  Siis mikä juttu? Jätänkö kirjallisen reklamaation, jossa kerron jättäväni myös kaikki kanavamaksut sikseen, koska asiakas toimii sekä vikatiedottajana että laaduntarkkailijana maksaen siitä eikä korjausten etenemisestä kerrota yhtään mitään.
 • Minusta on törkeätä, että DNA myy tieten tahtoen viallisia tuotteita asiakkailleen täyteen hintaan. Frii-kanava pystyy esittämään oikealla kuvasuhteella täsmälleen samoja ohjelmia kuin Investigation Discovery. DNA:lta pitäisi viimeinkin saada vastaus, miten se aikoo korjata tilanteen. Onko turvauduttava Kilpailu- ja kuluttajaviraston apuun?  
 • Hei!

  Näitä kuvasuhdeongelmia on selvitetty ja signaali tulee 4:3 muodossa joka aiheuttaa näitä ongelmia. Ikävä kyllä DNA:n puolesta asialle ei ole tehtävissä mitään, vaan ongelma on kanavan lähetyspäässä.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • DNA ei siis katso aiheelliseksi informoida lähetyspäätä, jotta siirtäisivät kanavalogonsa kuva-alueella ja muuttaisivat sitten lähetyksen 16:9 kuvasuhteelle!
  Tuollaista postimerkkikuvaa ei viitsi katsoa, joten kanava on, ainakin minulle, aivan tyhjänpäiväinen.
 • Kuuluu kanssa tilaukseen tuo kanava ja samaa mieltä PW:n kanssa, ei tuollaista kuvaa viitsi kattoa ollenkaan. Parempi kuin lopetatte koko kanavan, jos teidän mielestä tuollaista kuraa on järkevää ulostaa antennista 🙁
 • Melkoista vastuunsiirtopelleilyä, jos informaatio tosiaan on kaikki nyt annettu. Vikapalvelu siis kertoi ensin kaikkien kolmen kanavan kohdalla, ettei mitään yleistä vikaa ole, vaikka jo tammikuussa on toista tietoa täällä Investigation Discoveryn kohdalta. Playboy TVn kohdalla vika on ilmeisesti ollut päällä jo puoli vuotta. Mitään yleistä vikaa ei tule koskaan olemaan, jos DNA ei itse harrasta laadunvalvontaa tai asiakkaan palaute kuitataan aina samalla lässytyksellä.
  Twitterissä kerrottiin edelleen ettei mitään yleistä vikaa ole kaikkien kanavien osalta, ja kuvat lähettämällä meni jakeluun ja sanottiin että homma otetaan hoitoon. Mutta eihän se pidä näköjään ollenkaan paikkaansa, kun asialle ei voida muka tehdä mitään. Oikeasti asialle ei haluta tehdä edes jo armeijassa opittua "en tiedä, otan selvää, tulen ilmoittamaan" -tyyliä käyttäen.
  Teen tästä reklamaation sekä vikapalvelun täysin apaattisesta toiminnasta että asiakaspalvelun monenkirjavasta vastailusta. Tosin täytyy ensin selvittää, kuka pässipää yleensäkään lafkassa kantaa mitään vastuuta. Epäilen ettei yhtään kukaan, kun tällainen on yleensäkin mahdollista.
  Nyt siis mix8-paketista 3/8 kanavaa on asiakkaan näkökulmasta toimimattomia, koska ei vaan huvita.
 • Voisiko DNA vastata, miten on mahdollista, että Frii-kanava näyttää s a m a t filmit oikeassa koossa.
  Olen samaa mieltä, että ongelma on kanavan lähetyspäässä, siis DNA:ssa.
  Jos onnistun ostamaan kaupasta viallisen kännykän, ei loppukäyttäjää ollenkaan kiinnosta, että vika on valmistajassa.
 • Ohjelmat lähetetään kunkin kanavayhtiön toimintatavalla. ID kanavalla kuva on oikeassa kuvasuhteessa, kun se katsotaan 4:3 kuvasuhtella (mustat reunat kaikilla sivuilla). Frii:llä kanavalogo on kuva-aluella, joten se voi lähettää kuvan 16:9 kuvasuhteella.
  DNA:n osuus olisi olla yhteistyössä kanavayhtiöön - muuta se ei voi tehdä.
 • Voisiko DNA alkaa lähettämään Investigation discovery -kanavan oikeassa kuvasuhteessa, tai muussa tapauksessa myydä sen veloituksetta, johtuen  viallisesta tuotteesta.
  Voisiko DNA vastata, miksi viallista tuotetta myydään täyteen  hintaan?
 • Voisiko DNA vastata, miksi viallisesta tuotteesta veloitetaan täysi hinta?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.