iOS 11.3 ja dna tv

Kaikki lähetykset ovat kuin still kuvia. Vaihtuvat muutaman sekunnin välein.

Kommentit

• Sama täällä. Ei toimi Iphonella eikä Ipadilla.
  • Ei toimi myöskään täällä päivityksen jälkeen.
  • Eli betan ongelmat kertautui päivitykseen. Näin. Vika myös täällä - onnex ei ole tarvetta.
  • Hei!

Tämä vika on havaittu meilläkin, ongelma koskettaa iOS 11.3 käyttöjärjestelmäversion suoria lähetyksiä, verkkotallenteet ja ohjelmakirjastot toimivat normaalisti. Vanhemmilla iOS versiolla DNA TV toimii normaalisti. Vikaa selvitetään parhaillaan.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Onpahan taas hyvin testattu, eihän tuo 11.3 ollut BETAna saatavissa kuin lähes 2 kuukautta.
    Tämä kuvastaa taas hyvin DNA:n toimintaa näiden TV-juttujen kanssa.
  • Sama vika täällä iOS 11.3 päivityksen jälkeen, sekä iPhone että iPad.
    Suorat ei toimi miltään kanavalta, vilkkuu vain. Tallenteet toimii.
    Kaikki mahdollinen päivitetty ja ladattu uudestaan.
    Areena, Ruutu ym toimii moitteettomasti.

Tästäkö nyt sitten DNAlle maksetaan?

• Joo ei tosiaan toimi 11.3-päivityksen jälkeen. Olisi ollut kiva katsella nhl-matseja, mutta eipä toimi ei.
    Samalla kun fiksaatte asian, niin tuokaa takaisin se kuvan pienentäminen vai mikä picture-in-picture toiminto se onkaan.
  • Kannattasikohan DNA:n investoida ja hankkia yksi iPhone testikäyttöön, tähän testipuhelimeen DNA asentaisi aina viimeisimmän saatavisssa olevan BETA-käyttiksen ja testaisi että heidän sovelluksensa toimivat. Näin toimien ne sovelluksien viat löytyisivät ennenkuin käyttis tulee virallisesti kaikkien saataville ja DNA:lla olisi aikaa tehdä tarvittavat korjaukset Etukäteen.

Nyt meillä on ollut toimimattomat maksukanavat koko pääsiäisen kun näitähän ei voi katsoa kuin suoratoistona, Korvauksia odotellessa
    DNA ei voi vedota siihen että tämä tuli yllätyksenä, kuitenkin heillä on ollut 2 kuukautta aikaa korjata ohjelmat toimiviksi.
  • Juuri näin. Paitsi laitteita pitäisi olla testissä tietysti useita, ihan vaan poissulkien testilaitteen mahdolliset viat.
    Aika vähän on inkkareita kanootissa kehityspuolen toiminnassa kaikilta osin.
  • DNA haistattaa paskat tällä tavalla Applea käyttäville asiakkailleen!
  • Softataloiille on tarjolla uudet versiot käyttiksistä puoli vuotta ennen julkaisua. Luulisi DNA:n tai oikeammin DNA:lle sopimuksella valmistavan softatalon osanneen homma viedä läpi ja DNA-tv:n tarvittavat muutokset toteutettua ja testattua.

Aikaa on ollut, missä on mokattu. Onko raha loppu DNA:lta? Onko ryssitty resurssoinnissa? Onko projektijohto osaamaton?
  • Itsearviointikyky puuttuu kokonaan kehitysporukalta, muuten tällasta ei pääsis läpi. Itse peruskoodaajana tarkistaisin työni jäljen aina, jos se ei muita kiinnostaisikaan. Koodaajia on kuitenkin 13 tusinassa tässä maailmassa.
  • Nyt on sitten 11.4 julkaistu kehittäjille, testatkaa nyt sitten sovelluksienne toiminta myös tämän kanssa, nahan sitten korjaukset valmiina julkaistavaksi k7n tämä tulee viralliseen jakeluun.

Apple iOS 11.4​​​
  • Anteeksi edellisen viestin kirjoitusvirheet, en löytänyt paikkaa mistä niitä korjataan.

Aikaa 11.3 korjaukseen on ensi perjantaihin, silloin alkaa Formula1-lähetykset. Jos nuo eivät toimi niin sitten teillä on paljon vihaisia asiakkaita.
  • Formulat alkoi jo viikko sitten. Vanhalla Androidilla niitä ei katsottu, kun pariviikkoa kestänyt korjaus. Saa nähä miten (millä aikataululla) mädällä omenalla homma tulee kuntoon...

En ole kyllä tälläiseen firmaan törmännyt, missä ei päivässä kahdessa korjata kaikkia näitä "yllätyksenä" tulleita ongelmia. Viikkojen korjaukset on suoranaista vittuilua.
  • DNA:n kehitystyöstä on jo vuosien ajan vastannut Hermannin Pellekoulu.  Pellekoulun lopputyöt kevään myötä valmistumassa..
  • Juu, tiedän että Formulat alkoi jo, tarkoitin että ensi perjantaina tulee taas Formulat ja meillä on toimimattomat laitteet .
  • Itse asiassa C More toimii applikaation kautta myös, joten sen merkitys on vähäinen.
  • Kiitos tiedosta, en ole tuota tiennytkään (eikä varmaan moni muukaan).

Jos DNA-tv ei toimi niin aika harva osaa ladata CMoren, mennä sinne DNA-TV:n tunnuksilla  ja katsoa Formuloita sieltä eli kyllä minusta tämän merkitys ei ole mikään vähäinen.

Ihan turha vähätellä näitä DNA:n ongelmia, kyllä ne ovat monelle todellisia ongelmia.
  • Mitään vähätellyt. C More ei ole coreongelma, koska sen voi kiertää ja kirjautuminen operaattoritunnuksilla ei vaadi mitään. Lisäksi C Morella pääsee katsomaan tallenteina ja monikamerzydeeneillä.0
  • Esim. Viasatin suoria ei pääse kiertämään Viasatin kautta, joten se on coreongelma (tosin Viasatin ohjelmakirjasto ei toimi vieläkään tietokoneen selaimella; korjausaikataulu siinäkin tuttua DNA-tyyliä "ei tietoa korjausaikataulusta"). Ja kyl se C Moren käyttö pitää olla kaikilla hallussa, jos haluaa vaikka ohjelmakirjastoja tsiigata, koska ne ei toimi muuten kuin applikaatiolla, jonka asentaminen on pakollista nykyään-
  • Maksan joka kuukausi Viasat Kulta-paketista antenniverkossa. Sateliittiasiakkaana pääsisi käyttämään Viaplayta samaan hintaan. Nyt vaan Dna TV-sovellusta joka ei toimi.
    Varmaan ensi syksystä futikset sit suoraan Viaplay-palvelun kautta. Sovelluksen saa suoraan androidtv:lle, ohjelmakirjaston leffoja voi striimata kakkostelkkariin chromecastin kautta ja ohjelmakirjastoon kuuluu sarjatkin. Alkaa vaan kyllästyttään tää DnaTV:n sovellus. Viat ja kehitys huonompaan suuntaan. Myymälästä kaupataan vaan jotain hubia jota en halua. Käyttökokemusten perusteella aika heikko kapistus.
  • UCL muuten siirtyy C Morelle, ohimennen kertoen.
  • Kiinnostaakin lähinnä Valioliiga.
  • Ei auta cmore kiertotie, jos on DNA L premium asiakas.
  • Hyvin menee, vikaa selvitetty kohta viikko (betan toimimattomuutta ei kannata edes huomioida).
  • Ei näy DNA:n edustajien kommentteja missä mennään korjauksen kanssa, kohta pitää saada koko huhtikuun maksut hyvityksenä.
  • Tehkää reklamaatio, vaikka DNAn Minun palvelun viestillä. Tein sellaisen tästäkin. Alkaa nimittäin vahvasti kyllästyttää aasiakasmentaliteetti.
  • DNA TV:n suorien lähetysten toimimattomuus  iOS 11.3- sekä iOS 11.4 beta-version laitteilla on edelleen korjauksen alla. Verkkotallenteet ja ohjelmakirjastot toimivat normaalisti eikä vanhemmilla järjestelmäversioilla ole havaittu vastaavia ongelmia. Arvion mukaan ongelma saadaan kuntoon tämän viikon aikana, ja tiedotamme kun saamme tarkempaa lisätietoa korjauksen etenemisestä. Tällä haavaa emme voi muuta kuin pahoitella tilanteen vuoksi aiheutuvaa harmia.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Pitää laittaa reklamaatio menemään
  • Nyt sitten ihan oikeesti!! Mitä te siellä oikein palkkanne eteen teette?? Alkaa vaan palkkanne maksavat kadota tällaisella toiminnalla!!
  • Ei tainnut tulla korjausta tälläkään viikolla?
    Laskutus kyllä toimii erinomaisesti!
  • Laitetaan tämä vielä tänne, pelastaa anakin F1 fanien päivän

DnaTV app ja C More app

DNA tunnukset toimii C Moren kanssa

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Ostaminen_ja_tilaukseni/Operaattoriasiakas

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Ostaminen_ja_tilaukseni/Operaattoriasiakas/Suoratoistopalvelun-käyttö-operaattorin-tunnuksilla

https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Laitteet_ja_tekniikka/Chromecast_Airplay_Apple_TV

Kuvan laadun säätö
    https://www.cmore.fi/asiakaspalvelu/Laitteet_ja_tekniikka/Yleist_tekniikasta/50-fps-lähetykset-ja-F1-livecenter

• Ei toimi, kun on DNA L premium (cmore max)
  • Täällä toimii!! Iso kiitos!!
  • Ja dna:n asiakaspalvelijoille hatullinen mämmiä kun ei ole voinut tätä neuvoa aiemmin!!
  • Eipä tullut kuntoon sitten viime viikon aikana. Luvataanko taas, että tulee kuntoon tällä viikolla?
  • Dna vastaus

DNA TV:n suorissa lähetyksissä on myös erillinen vika iOS 11.3. ja 11.4. versioilla, joka korjataan seuraavassa ohjelmistopäivityksessä, aikaisintaan mahdollisesti jo tällä viikolla.

DNA Iiro palveluneuvoja
  • On kyllä ihme kun asiakkaita ei kuunnella. Heti kun iOS 11.3 beta tuli testiin, laitoin DNA:lle palautetta että teidän sovellus ei toimi tuon käyttiksen kanssa. Lupasivat selvittää asiaa... no, tässä näkee sen että mitään ei ole selvitelty ja selitellään että tuli yllätyksenä. Saa nähdä milloin tulee toimintaan, ehkä siis jopa jo tällä viikolla?!
  • Olisi kiva tietää kumpaa tässä odotellaan. Applen ios 11.3.1 päivitystä vai dnatv apin päivitystä. Jos Dna ei pysty appia korjaamaan, vaan vaatii Applen systeemiin korjauksia.
  • DNA ei kyllä vaadi Applelta mitään...
  • Kyllä tässä odotella DNA TV:n päivitystä, vika on täysin DNA:n.
    Seuraava Applen versio on 11.4 joka on jo saatavissa Betana, DNA TV ei toimi siinäkään.
  • Apple puhelimen mukaan eilen on tullut DNA-TV apsiin päivitys 2.5.1, joka korjaa tämän ongelman. Mitä kokeilin, niin live-lähetykset toimi. Puhelimessani on iOS 11.3.
  • Lähti toimimaan

C-Moren apilla testasin viime viikonloppuna.
    50fps säädöillä kohtuullista kuvaa. Streamin datan kulutusta en mitannut
    Kuitenkin DNA Antennin kautta suoraan telkuun, olisi ollut ehkä kuitenkin vielä hiukan parempi laatuista. Kuva tulee 720p/50Hz.
    Ylen HD ja Nelosen HD tulee antennista 1080i/50Hz. Kuva on loistava.

Nauhoitettu lähetys (ei suora), niin kuva on edelleen SD- laadulla. Myös C-More apin kautta.
  • Ilmeisesti asiakkaiden informointi päivityksestäkin on ihan liikaa vaadittu. Åhhåh sanå ruåttalainen.
  • Ei luulisi olevan vaikeaa ilmoitella, kun sähköpostit ym. ovat tiedossa. Olisivat voineet varoittaa myös ios 11.3 ongelmasta.
  • Näinpä, kaikenlaista pinkkipäiväroskaa kyllä tulee tyyliin jäätteenmäen faksi.
  • Korjaava päivitys on nyt saatavilla App Storesta, joten päivitättehän DNA TV -sovelluksen uusimpaan versioon 2.5.1.

Pahoittelut vielä viasta aiheutuneesta haitasta.