Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

IOT Sim kortti tavalliselle elektroniikka pulliaiselle?

Löysin siitä jossakin vaiheessa juttu ja että sen hinta on 0,90€ / kk.
Olen nyt yrittänyt löytää sen uudelleen sivuiltanne, mutta aika huonolla onnella. Voiko joku mahd. lähettää linki mistä siitä löytyy infoa.Pitäisi saada tutkia asiaa syvemmin.
Marason Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.