Ip osoite ei toimi

Huawei 525 ip osoite ei toimi jonnekka pääsisi määrittämään modeemin?

Kommentit

• mitäköhän osoitetta olet mahdollisesti kokeillut ?
    192.168.100.1 / 192.168.1.1 noi on ne yleisimmät mitä huawei on käyttänyt,tosin jos kyseessä on varsinkin joku dna kaupan asiakaspalautus laite niin sillon se voi olla ihan mitä vaan kun eivät ne siellä DNA kaupassa vaivaudu tarkistamaan niistä että ovatko edes "ehjiä" yms saati resetoi niitä.
    Jos kumpikaan noista ei tunnu toimivan niin resetoi mokkula siitä napista ja kokeile uudelleen,ja jos ei vieläkään tunnu toimivan niin palauta laite kauppaan...
    itsellä kävi ns uuden DNA mokkulan kanssa tuolleen että osottautukin asiakaspalautus laitteeksi.
    Näin se DNA pistää vahinkoa kiertämään,mutta opin tuosta että jos jotain uutta ostaa niin katson että paketti on tosiaan avaamaton enkä luota vain siihen että myyjä sanoo että "joo tää on käyttämätön"

kerrasta oppinut