IP-osoite roaming-verkossa

Hei,
jos käytän mobiilidataa ulkomailla roaming-verkossa, onko IP-osoitteeni/hostnameni DNA:n vai roaming operaattorin? Eli reitittyykö dataliikenne Suomen kautta vai suoraan ulkomaiselta operaattorilta eteenpäin?

Yksinkertaisesti siis, jos surffaan kännykällä netissä esimerkiksi Italiassa, onko IP-osoitteeni italialaisen operaattorin vai DNA:n?

Kommentit

• Hei Rami! Tähän tulikin tarkennuksena että roaming verkossa datan osalta yhteys kiertää Suomen kautta ja saa siis DNA:lta suomalaisen IP-osoitteen