Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

IP-palveluviestit laskulla

Hei! Pojan puhelinlaskussa oli n.60e ip.palveluviesti veloitustai yhtään. 5kpl maksoin laskun mutta emme tiedä mistä se on tullut mitä pitää tehdä jos niitä vielä tulee pitääkö maksaa vaikka ei ole tilannut mitään jos on niin sitten vahingossa

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.