iPad Pro uusi Magic Keyboard valikoimaan?

Hei, onkohan uusi iPad Pro näppäimistö trackpadilla tulossa valikoimaan? Se kun sopii myös edellisen sukupolven iPad Pro -malleille.

https://www.apple.com/fi/shop/product/MXQT2S/A/magic-keyboard-11-tuuman-ipad-prolle-2-sukupolvi-suomi-ruotsi

Vähän harmittaa kun näitä näppäimistöjä tai niiden edellisiäkään malleja (Smart Keyboard Folio) ei löydy operaattoreilta, opiskelijan kukkaro arvostaisi kalliimmissa hankinnoissa korotonta osamaksua. 😀