Ipad pyytää 4 numeron sarjaa

Kun avataan liitymää Ipadille ja puk koodi on liian pitkä, niin monta numeroa Puk koodista tulee laittaa ? Koska Ipad pyytää 4 numeron sarjaa

Kommentit

• Hei Henna!

Mitähän numerosarjaa iPad pyytää, oletko asettanut laitteeseen näytön lukituksen?

DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ensin pyysi puk koodia ja ei hyväksynyt ja nyt suojakoodikaan ei enää kelpaa vaan on laite on lukittu 5 min

• Jos laite lukkiutuu hetkeksi koodin värin syöttämisen jälkeen, on kyseessä näytön lukitus jonka olet asettanut laitteeseen, meillä ei valitettavasti ole näistä tietoa.