iPad toimitus

Hei,
Kuinka kauan teillä kestää postittaa iPadi? Tilasin tuossa maanantaina ja oli vielä varastossa tähän päivään asti. (12.9” late 2018 malli).

Vai onko tässä nyt joku muu ongelma? Luin noista vakuusmaksuista, muttei itsellä ole luottotiedot menneet tai merkintöjä. Myöskään ei ole tullut sähköpostiin muutakuin tilausvahvistus/sopimus.
Pekka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka!

Laitteiden tavanomainen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Maanantaina tilatun tuotteen pitäisi siis olla jo postissa ja saat saapumisilmoituksen kun tuote on noudettavissa. Jos olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiin, pitäisi kaiken olla tilauksen suhteen kunnossa.

Mikäli haluat vielä tarkistaa tämän laitetilauksen tarkemman tilanteen, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.