Ipadin Langaton yhteys ulkomailla

Minulla on Ipad 5 ja aina ulkomailla petyn kun langaton yhteys ei toimi
( hotellien wifit kyllä) viimeksi Ruotsissa ei tominut

Kommentit

• Hei Seija! Jos sinulla on tabletissa vain datakäyttöön tarkoitettu liittymä, eivät nämä toimi ulkomailla. Ainoastaan puhelinliittymissä on mahdollisuus ulkomaankäyttöön
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Siis onko joku liittymä, jolla saa ipadin toimimaan langattomasti ulkomailla?
    Seija
  • ei ei kyse ei ole liittymästä, vaan Sinun pitää kirjautua hotellin wlan verkkoon pinin ja verkon id saa respasta. Dataliittymässä pitää sallia verkkovierailu ulkomailla. Hinta riippuu maasta
    Tuomas Raatikainen
  • Toki olen kirjautunut hotelleiden wifii
    mutta kysymys koskikin langatonta yhteyttä( 3G, 4G), mutta ilmeisesti ei ipadilla sitten onnistu

Seija
  • Langatonyhteys tarkoittaa yleensä WLAN/Wi-Fi yhteyttä.

Tuo modeeminyhteys (4G) kyllä toimii Ipadilla tai muulla laitteella varmaan kaikilla muilla liittymillä paitsi tuolla dataprepaidilla.
    JJJ
  • Piti kirjoittaa kaikilla muilla liittymillä paitsi tuolla pelkällä dataliittymällä, vaikka dataprepaidillä (tarkista prepaid liittymän tämän päivän nimi ja toimivuus varmemmin vielä.)
    JJJ
  • @DNA Iiro: Paitsi tietysti Matkanetti-liittymiä, joihin sisältyy EU-datapaketti. Niihin voi todellakin tutustua DNA:n sivuilla; https://www.dna.fi/nettimukaan

Myös Puhelinliittymiä, kuten DNA Nopea, Super ja Max voi käyttää ulkomailla, mutta puhe- ja tekstiviestitoiminnot jäävät hyödyntämättä iPadissa.

Jos haluaa hyödyntää paljon mobiilidataa kohdemaassa, hyvä idea on ostaa paikallinen prepaid. Jos taas matkailusi kohdistuu Skandinavian tai Baltian aluee--
    AP