Iphone 11

Uusi Iphone 11 kuumenee käytössä, olen palauttanut tehdasasetuksiin yms

Kommentit

• Puhelin kuumenee erityisesti shut down sivupainikkeen kohdalta ja keskeltä takalasia
  • Hei!

Puhelin voi kuumentua jonkin verran mikäli sitä käytetään pitkään johonkin mihin laite tarvitsee paljon tehoja kuten videoiden katseluun tms. Mikäli laitteen kuumeneminen on huomattavaa tai se kuumenee jatkuvasti käytöstä riippumatta, niin kannattaa käydä näyttämässä puhelinta DNA Kaupassa josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija