iphone 11 ja Dna:n liittymä, yhteysongelma

Tyttären puhelimeen kun soittaa, se ensimmäisellä soittoyrityksellä sanoo linjaa varatuksi; Toisella päästää puhelun läpi. Tämä tapahtuu ainakin perheenjäsenten soittaessa, allekirjoittaneen soitosta ei jää mitään merkintää, toisten puhelusta jää vastaamaton puhelu, vaikkakaan ei pääse läpi. Tuli vain mieleen, että voisiko tämä ominaisuus olla jotenkin operaattorin puolelta johtuva? Tosin tilanne on alkanut joulun jälkeen, jolloin vaihtui otsikon mukainen luuri käyttöön ja liittymä pysynyt samana... Onko mistään samankaltaisesta kuultu missään?

Kommentit

• Hei Antti!

Mitään yleistä vikaa ei ole tiedossa ainakaan tällä hetkellä. Kannattaa tarkastaa ettei puhelimen asetuksista ole määritelty Do Not Disturb/Älä Häiritse -tilaa päälle. Mikäli tämä tila on päällä niin esim. iPhonessa ensimmäisen puhelun kohdalla puhelin ilmoittaa varattua ja vasta toisella soittokerralla puhelu tulee läpi normaalisti mikäli se soitetaan 3. minuutin sisällä ensimmäisestä soitosta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija