Iphone 11 pro akun kesto

Hei. Tilasin teiltä iphone 11 pro josta luvattiin hyvä akun kesto. Otin latauksesta pois klo 7.00 ja nyt kello on 15.00 ja akkua jäljellä 20%. Kuinka voi olla mahdollista että luvattiin huippu akun kesto, mutta on sama kuin vanhassa puhelimessani iphone 7plussassa? Puhelinta käytin sen mitä kerkesin kun töissä olin. Onko tämä joku viallinen malli vai mikä on ongelmana?
Janita Mäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hie Janita!

Puhelimien akut kyllä kuluvat hyvinkin nopeasti kovalla käytöllä jos puhelimen näyttö on tunteja päällä. Jos akunkesto on sama kuin vanhassakin puhelimessa ei tässä ole mitään vikaa. Puhelinta vain käytetään niin paljon että lisävirta on tarpeen kesken päivän