Iphone 11 verkkoasetusten nollaus, netti ei toimi

Nollasin tänään vahingossa iphone 11 verkkoasetukset jonka jälkeen mobiilidata eikä wifi ei ole toiminut ollenkaan. Näyttää kyllä koko ajan puhelimen näytön yläkulmassa dna 4g ja täydet palkit, mutta nettiin mennessä näyttää että ei olisi verkkoyhteyttä. Wifiä en edes saa laitettua päälle ja wifin painike on täysin harmaana. Mitä neuvoksi? Pystyykö verkkoasetuksia jotenkin palauttamaan entiseksi?