Iphone 12 pro kuumenee mobiilidatalla

Iphone 12 pro kuumenee vain kun mobiilidata on päällä. Puhelin n. 2kk vanha
anonyymi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Oletko kokeillut jo käynnistellä puhelinta uudelleen? Mikäli tästä ei ole apua niin puhelimen voi viedä DNA Kauppaan josta se voidaan tarvittaessa toimittaa huoltoon. Lähimmän liikkeen löydät linkin kautta.

www.dna.fi/dnakaupat
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Oletko 5G-verkon alueella, onko kuuluvuus huono? Ei ole tavatonta, että laite kuumenee raskaan käytön alla. Se on normaalia kaikille 5G-puhelimille.
    Purnipsi