iPhone 12 ennakkotilaukset

Onko ennakkotilatut iphonet noudettavissa 23.10 DNA liikkeestä?

Kommentit

• Lähetetäänkö ne tänään postiin? Kaikilta muilta operaattoreilta on jo postitettu ensimmäisen erän puhelimet, mutta teiltä ei ole kuulunut yhtään mitään. Voisiko tähän pikkuhiljaa saada jotain infoa?
  • Moi! Tilausten toimitukset alkavat huomenna perjantaina 23.10.2020. Kunhan paketti lähtee meiltä matkaan, tulee tästä ilmoitus ja seurantakoodi tekstarilla. Myös DNA Kaupassa tehdyt ennakkotilaukset toimitetaan postitse.

Valtavan kysynnän vuoksi kaikkia ennakkotilauksia ei saada toimitettua tilaajille myynninaloituspäiväksi.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Miksi toimitukset alkavat vasta huomenna, kun Hopeinen Omena foorumien perusteella kaikkialta muualta tilanneiden paketit on postitettu tänään, että ne ovat huomenna perillä? Nyt DNAn asiakkaat joutuvat odottamaan koko viikonlopun muiden saaden puhelimensa.
  • Tuleeko asiakkaille ennakkoviestiä edes että saavatko he puhelimet ensimmäisestä erästä vai joutuvatko he odottamaan kauemmin?
  • Vain ne saavat viestin, joille puhelin lähtee matkaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Milloin viestit lähetetään? Tänään vai huomenna? Järkeväähän olisi ollut ilmoittaa kaikille saavatko vai ei.
  • Viesti lähtee, kun paketti lähtee meiltä matkaan. Jos saat puhelimen ekasta erästä, niin viesti saapuu luultavasti tänään illemmalla tai huomenna.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Tämä selkeytti, jäädään siis odottelemaan. Kiitos 😀
  • Tuleeko DNA-myymälöihin iPhone 12 -puhelimien myyntieriä, että voisi huomenna heti aamusta käydä hakemassa paikanpäältä?
  • Ei valitettavasti tule. Laitteita toimitetaan ennakkotilausjärjestyksessä.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Eipä kovin mukavaa kun ei minkään näköistä tietoa että saako puhelimen huomenna / 2 viikon päästä vai saako sitä edes tänä vuonna...?

Olinkohan ainut kenellä tuona ennakkotilauspäivänä heti klo 15.00 jälkeen nämä DNA:n sivut kyykkäsi, vai oliko muilla ongelmaton tilausprosessi?
    Itselläni taisi tilaus mennä läpi vasta 15.27...
  • Muille odottaville tiedoksi, tekstareita on lähtenyt liikkeelle, itselle sellainen tuli hetki sitten! 12 Pro 128, Kulta minulla kyseessä.
  • Hi,

Did anyone else get a message about the delivery ?

I looks like we won't get the phone until next week ?

I placed the order at 15:36 last Friday, so hopefully I am in the first patch of delivery. Did anyone who has placed the order around the same time as I did hear anything about the order ?

P.S, I ordered iPhone 12 128G Blue.
  • Hi again,

Just received a text message, my order has been posted !

So hope everyone get their amazing new phones ASAP.
  • Ei sitten tainnut tänne puhelinta tulla kun mitään viestiä ole tullut (12 Pro hopea, 128) Lievästi sanottuna ärsyttää!
  • Miten on mahdollista että ilmoitatte tuotetta olevan hyvin saatavilla varastossa mutta ennakkotilanneet eivät saa puhelinta???
  • Hei!

Uusien iPhone-mallien saatavuus on myynnin alkaessa rajoitettua, kuten aiempinakin vuosina. Valtavan kysynnän vuoksi kaikkia ennakkotilauksia ei valitettavasti saatu toimitettua vielä täksi päiväksi. Kaikki ennakkotilaukset kuitenkin toimitetaan tilausjärjestyksessä niin pian kuin mahdollista sen mukaan, miten saamme puhelimia laitevalmistajalta. Otamme myös sisään uusia tilauksia ja näille arvioimme tässä vaiheessa noin 2 - 3 viikon toimitusajan.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Osaatteko sanoa milloin seuraava erä puhelimia saapuu? Mahtaako siitä jo saada loput ennakkotilanneet omansa.
  • Eipä ole kuulunut yhtikäs mitään vaikka perjantaina ennakkotilasin. Perus DNA, taitaa mennä boikottiin...
  • Dna ei näköjään anna mitään ennakkotietoa. Viime vkon pe tilanneet ovat sentään saaneet noin arvion että menee 2-3 vkoa mutta 16.10 tilanneet eivät tiedä yhtään mitään milloin on odotettavissa..
  • Joku info olis kiva, että saako tässä odotella ennakkotilausta vielä kolme viikkooa? Ei mitään järkeä ollut tässä ennakkotilauksessa, kun normaaliin aikaan tilanneet saa aiemmin.
  • Toimitusajat riippuvat täysin valitusta väri- ja muistikombosta. iPhone 12 Pro 5G 128GB ja 256GB malleilla on tällä hetkellä keskimäärin pisimmät toimitusajat.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Milloin teiltä jotain tietoa tulee asiakkaalle puhelimen saatavuudesta? Jos pystytte antamaan nyt n. Aikoja iphone pro jotka viime viikon pe tilattu miksette aiemmin ennakkotilauksen tehneille?
  • Joku täällä kommentoijista oli saanut tilauksen menemään läpi 15.36 ja oli saanut puhelimen ensimmäisessä erässä.
    Sain tilausken itse läpireilusti ennen tuota ja en silti saanut puhelinta enkä mitään viestiä edes..
    Mitäs helvettiä se tämä nyt on??
  • Mä tilasin puhelimitse 128Gt graffiti värinä. Puhelu alkoi ennakkotilauspäivänä klo 14:58 kun ennakkomyynti alkoi 15:00. En tiedä kuinka olisin voinut toimia nopeammin. Puhelinta tai viestiä ei ole kuulunut. Asiakaspalvelu näkee vain tilaukseni olevan käsittelyssä logistiikan puolella. Toistaiseksi mitään tietoa toimitusajasta ole voitu mulle antaa.
  • Niin.. olevinaan menevät ”tilausjärjestyksessä”... Kuinka tämä tyyppi on voinut saada åuhelimen jos tilaus meni läpi vasta 15.36 ja monet muut ennek sitä?? Sen vain haluaisin tietää.....
  • Onko ketään ennakkotilannut saanut viestiä että olisi puhelin tulossa?
  • Enpä ole....
  • En ole saanut. Seuraava erää aletaan toimittelemaan asiakkaille kuulemma 9.11. Vähän vaikuttaa siltä, että ensimmäisillä minuuteilla myyntinumeron kautta tehty tilaus 12 pro 128Gt graffitista oli liian hidas. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt tehdä tilauslomake valmiiksi nettisivuilla, päivittää sivu sekunttikello kädessä 15:00 ja painaa ”tilaa” kuvaketta. Tämä tilaaminen on yhtä ”helppoa” kuin lippujen hankkiminen johonkin jalkapallon MM-finaaliin.
  • -Nopea odottelija- mistä tämä tieto?
    mm-finaaliin sai varmasti helpommin lipun kun applelta puhelimen.
  • Asiakaspalvelusta tiedettiin kertoa seuraavan saapumiserän päivämäärä, mutta sitä ei tiedä monentena mä olen jonossa. Eli saattaa tulla 9. päivän tienoilla tai sitten ei.
  • Tuskin tulee silloinkaan..
     Kannattaa tilata kilpailijalta ja katsoa kumpi ehtii ennemmin perille!
  • Hyvää kannattaa odottaa. Odotellessa voi askarrella vaikka vanhoista latureista joulukanssin. 😃
  • Onko jo lisätietoa koska teille tulee lisää iPhone 12 pro malleja? Ennakkotilattu hyvissä ajoin 😀
  • Mulle tuli tänään viesti että puhelin on postitettu (12 pro, 128 gt, hopea)  😀 ennakkotilasin 16.10.
  • When i place the order dna said after two week will be deliver. Two more then two week ago then i call to customer serives they said on 16nov. And today i call again they said 27nov. What is that?
  • Moi, onkos mitään aikataulua 12 pro 256 toimituksille. Tilattu 14.11
  • Elisalla ja Telialla on yhteisösivuilla listat, joista näkee missä mennään jokaisen eri Iphone puhelinmallin osalta eli minä päivänä tilatut puhelimet odottavat vielä tilaustaan. Onko teillä tällaista?
  • Masto: iPhone 12 Pro 256 GB -mallien osalta on nyt päästy toimittamaan väristä riippuen 16.10. - 9.11. tehtyjä tilauksia. Tarkempaa aikataulua tuleville toimituksille 14.11. tehtyjen tilausten osalta ei valitettavasti vielä ole selvillä.

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Voiskos tuosta päätellä et taitaa olla epätodennäköstä että puhelimen tän vuoden puolella saapi?
    Kulta muuten kyseessä et ei varmaan se vähiten kysytty väri 😃

• Tilasin Iphone 12 pron 6.11 eli nyt on mennyt 3 viikkoa ja 1 pv. Ei näytä dnan 2-3 viikon toimitus olevan kovinkaan todellinen. Palevlu 1/5
  • Tilasin IPhone 12 pron kulta 128 gb:n 25.11. Missä näiden puhelimien kanssa mennään? Mihin saakka näitä tilauksia on toimitettu? Miksei teillä ole listaa, jota päivitetään tältä osin?
  • Hei KR!

iPhone 12 Pro 128 Gt Kulta -malleja toimitetaan tällä hetkellä 24.10. tehtyjen tilausten kohdalla, joten ikävä kyllä marraskuun lopussa tilattuja joutuu vielä odottelemaan.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Olikos se pro 256 kulta nyt missä vaiheessa menossa?
  • iPhone 12 Pro 256 Gt Kulta -mallien kohdalla mennään 21.10. päivän tilauksissa.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • 😖 noh eipä se auta ku ootella rauhassa.
  • Hei, tilasin 9.11 Iphone 12 pro 128gb Silver mallin. Tuote luvattiin minulle viimeistän 27.11.20. Ei näkynyt ja tiedusteluiden jälkeen luvattiin teidän liikkeessä vakuuttavasti, että ”se on minun kädessäni” viimeistään 1.12.2020. Olen pahoillani siitä, että tällä hetkellä ”minun kädessäni” on iphone X malli. Eilen asiakaspalvelustanne lähetettiin selvityspyyntö logistiikkaan, että miksi puhelin on ilmeisesti lähtenyt mutta minulla ei ole seurantakoodia. Luvattiin palata saman päivän aikana tekstiviestillä ja tänään palasin teihin puhelulla kun teidän toimistanne ei tullut lisä-informaatiota. Vastaus : ”en osaa sanoa, odottakaa selvitystä”.

Olen itse myyntityössä ja meidän politiikkamme on seuraava: Jos et varmaksi tiedä toimitusaikaa, älä lupaa. Jos kerrot asiakkaalle toimituspäivän, sen tulisi pitää ja jos tuotetta ei ole, niin paras olisi löytää siihen ratkaisu. Jos kumminkaan tuotetta ei ole, niin asiakkaalle annetaan hyvitystä toimituksen virhearviosta ja myöhästymisestä. Olen kieltämättä hyvin kiinnostunut teidän yrityksenne toimintamalleista tälläisessä tilanteessa.
  • Morjesta, tilasin iphone 12 pro 256 grafitin värisen eli harmaan, tänä aamuna. Saldo näytti että hyvin on tätä mallia nettikaupan varastossa. Pitääköhän tämä saldo paikkansa? Mitään muuta ei tullut kuin tilaus vahvistus. Nettisivuiltanne en löytänyt seurantaa mistä voisi seurata puhelimen lähetysvaiheita.
  • Moi Miikkael! Tuota mallia näyttäisi tosiaan olevan varastossa. Saat tekstarilla vielä seurantakoodin, kun paketti lähtee meiltä matkaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Kiva kuulla, mahtaakohan tänäään lähteä? Ja saldot pitävät paikkaansa eikä myydä ei oota?
  • Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää, kun tuotetta on varastossa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei, missä vaiheessa toimitukset ovat Iphone 12 pro 128gb:n osalla. Väri: Silver. Tilattu 9.11.
  • iPhone 12 Pro 128 Gt Hopea -malleja toimitetaan tällä hetkellä 21.10. tehtyjen tilausten kohdalla.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Entä iPhone 12 Pro 128 Gt kultainen malli, tilattu 25.11. Onko mitään arviota saako esimerkiksi tänä vuonna?
    Zilenzio
  • Hei Zilenzio!

iPhone 12 Pro 128 Gt Gold -mallien toimitus menee tällä hetkellä 16.11. tehdyissä tilauksissa.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Heipsan! Mikä on toimitusten tilanne iPhone 12 pro 512Gt Gold kohdalla? 😀
    HH
  • Saisko samalla tilapäivityksen 256 kulta 🙄
    Masto
  • iPhone 12 Pro 5G 512GB Gold osalta toimitetaan seuraavaksi 16.11. tehtyjä tilauksia ja iPhone 12 Pro 5G 256GB Gold osata mennään vasta 21.10. tehdyissä tilauksissa.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Mikä on toimitusten tilanne iPhone 12 Pro 128 Gt Gold suhteen?
    Lotta
  • iPhone 12 Pro 5G 512GB Gold osalta toimitetaan seuraavaksi 16.11. tehtyjä tilauksia. Tilanne ei ole siis viimeisestä muuttunut, koska laitteita ei ole saatu vielä lisää varastolle.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Onkos tässä tapahtunut kehitystä ”iPhone 12 Pro 128 Gt Gold -mallien toimitus menee tällä hetkellä 16.11”?
    Zilenzio
  • iPhone 12 Pro 128 Gt Gold -mallien osalta mennään edelleen 16.11. tilauksissa. Puhelimia toimitetaan sitä mukaa, kun näitä laitevalmistajalta saadaan.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Mikähän on tilanne pro 128 Gt gold malleissa, tilattu 5.12?!
    Niina
  • iPhone 12 Pro 128 Gt kultainen malli, tilattu 25.11. Puhelin saapui eilen.
    Zilenzio
  • Ihan käsittämätöntä että luvataan toimitusajaksi 2-3 vkoa ja nyt lähes 6 vkoa myöhemmin ei edelleenkään ole puhelimen saapumisesta mitään tietoa. Jos tällaisia toimituksen myöhästymisiä tapahtuisi jollain muilla aloilla, esim. laivan moottorien toimituksessa, purettaisiin sopimus tai annettaisiin hyvitystä. Edelleen siis odottelen 1.12.2020 tilattua iPhone 12 pro 128gt goldia.
    Turhautunut
  • Joo, täällä sama homma.. 5.12 tilattu.. kovasti odotettiin että olisi pukinkonttiin mennyt mutta.. eipä näin käynyt.. edelleen siis odotellaan..
    Niina
  • Uusien iPhone -mallien osalta toimituksissa on enää viiveitä vain yksittäisten väri- ja malliyhdistelmien osalta. Valitettavasti tämä iPhone 12 Pro 128 Gt Gold kuuluu tuohon pieneen joukkoon ja näiden osalta mennään edelleen marraskuun tilauksissa. Toivotaan että nyt vuoden alussa saatavuus paranee myös tämän mallin osalta ja pääsemme pian lähettämään näitä joulukuussa tehtyjä tilauksia.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • 5,5 vkon odotuksen jälkeen 12pro 128gt gold saapui (tilattu siis 1.12.).
    Turhautunut