Iphone 6 ei yhdistänyt nettiin

Joskus pari vuotta sitten kun omistin iPhone 6 puhelimen ja yritin yhdistää meidän wifiin, netti ei toiminut. Se kyllä toimi muiden perheenjäsenien puhelimissa ihan hyvin ja heillä kaikilla oli siis Android puhelimet. Haluaisin hankkia iPhone 11 mutta pelottaa, että tämä sama kyseinen netti ei taaskaan toimisi puhelimessa. Onko tämä yleinen iPhone puhelimien ongelma vai oliko vain omassa puhelimessa vikaa?

Kommentit

• Tai onko muilla ollut siis vain DNA netin ja iPhonen kanssa ongelmia?
    Eerica
  • Hei Eerica! Tuo kuulostaa enemmänkin siltä että vanhan puhelimen asetuksissa on ollut jotain pielessä, Wi-Fi toimii kyllä kaikilla puhelimilla ihan normaalisti