Iphone 7 plus

Iphone 7 plussaani joutuu lataamaan nyt joka käänteessä ja muutenkin aika ajoin tuo kännykkä keljuilee. Kysynkin nyt kannattaako kännykkää esim. huollattaa jossain liikkeessä vaiko suoraan vaihtaa uuteen malliin ?

Tuija Kilkki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos jatkuvasti joutuu lataamaan,niin varmaankin akku on finaalissa.
    Onko mitään takuita voimassa.Takuut ei yleensä korvaa akkua,
    kun se on ns kuluva osa.Akuilla on normaalisti 12 kk takuut.

Jos laite on vanhempi,eikä minkäänlaisia takuita ole enään voimassa,
    ja akun vaihdon lisäksi on muutakin vikaa,niin uuden hankinta tulee halvemmaksi.Puhelinten huollot eivät ole mitään halpoja.
    Huoltotyön hinta + mahdolliset osat = xxx €

BQ24
  • Tossa olisi akunvaihto 59€

iPhone 7 Plus Akun vaihto - 59 € | iTapsa
    BQ24